Plaatsingsdatum: woensdag, 10 oktober 2018


Muziek in de Afzakkerij op zondag

Op zondagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur live optredens op het podium van cultuurcafé De Afzakkerij op CHV Noordkade in Veghel. De optredens zijn heel divers, van blues(rock) tot wereldmuziek. Soms mooie luisternummers, waarbij het fijn is als het publiek de artiest niet overstemd, vaak swingende muziek waarop gedanst kan worden. De toegang is altijd gratis, een vrije gift voor de muziek is mogelijk. LET OP! vanwege het evenement Food Inspiration Days is er bij wijze van grote uitzondering geen muziek op zondag 14 oktober a.s.

Zondag 28 oktober Progetto, een trip down memory lane!

Optreden 4/3/2017 bij Absoluut !

Posted by Progetto on Sunday, March 5, 2017

Het gaat van Santana naar The Golden Earring, vervolgens via de Dire Straits en Fleetwood Mac weer terug naar The Doors. Daar aangekomen springen Bob Seger, Bruce Springsteen en Eric Clapton ( die dan vervolgens Brian Adams ook nog even achter zich aan weten te sleuren) samen met Herman Brood in de bakfiets om die heel gevarieerde reis in de muzikale tijd te maken. En als kers op de taart sluiten de broeders van Pink Floyd dan ook nog maar even aan. A-Ha zou je zeggen, en inderdaad die jongens blijven niet thuis en doen dan ook nog even gezellig mee.

Nu is het bovenstaande wellicht een beetje een vreemd verhaal, maar het typeert dan wel de enorme variantie aan muziek die de coverband Progetto uit de spreekwoordelijke hoed weet te toveren. Met recht een reis naar de tijd waar muziek bij veruit de meeste van ons nog steeds stevig vast zit in onze geheugens.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >