GEVESTIGD OP NOORDKADE: De Blauwe Kei

De Blauwe Kei

Wilt u een avond lachen, huilen, u verbazen of op een andere manier ontroerd worden? Kom dan naar Theater De Blauwe Kei. Bij De Blauwe Kei vindt u een breed scala aan theatervoorstellingen. Van adembenemende dansshows tot indrukwekkend toneel. Van grote cabaretnamen tot opkomend talent. En van klassiekers die u gezien móet hebben tot aan vernieuwende, niet-alledaagse producties om nog te ontdekken met bijvoorbeeld mime, poppenspel of modern circus.
Naast kwalitatieve theaterproducties staan een welkome ontvangst en een goede kop koffie hoog in het vaandel bij De Blauwe Kei. Ook organiseert het theater een uitgebreid randprogramma, zoals meet & greets bij kindervoorstellingen, inleidingen bij toneelstukken en excursies bij de zogenaamde Op de huid voorstellingen.

De Blauwe Kei beschikt over een viertal zalen:
Theaterzaal: 696 plaatsen
Magazijn: 99 plaatsen
Podiumzaal: 180 plaatsen
Theaterstudio: 66 plaatsen

Theater De Blauwe Kei is vanaf september 2017 gevestigd op CHV Noordkade. Daarvoor stond het theater ruim 50 jaar op het Stadhuisplein in het centrum van Veghel.

 

Vind de Blauwe kei op de plattegrond

Openingstijden & bestellen

Kaarten bestelt u via www.blauwekei.nl. Op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur en 75 minuten voorafgaand aan iedere voorstelling* helpen wij u ook graag telefonisch (0413 – 34 25 55) of aan de theaterkassa.

* met uitzondering van gastproducties

De Blauwe Kei
Verlengde Noordkade 10-12
5462 EH, Veghel

T: 0413 – 34 25 55
M: info@blauwekei.nl
W: www.blauwekei.nl