GEVESTIGD OP NOORDKADE: Cultuurkade

Cultuurkade

Tot voor kort vormden Cultuureducatie Schijndel, Plein23 (Veghel) en Curioso (Sint-Oedenrode) drie aparte organisaties. Met de komst van Meierijstad hebben zij hun kennis, kunde en contacten in Cultuurkade verenigd. Vanaf nu vormen zij één gezamenlijke marktplaats voor cultuureducatie.

Elk schooljaar nemen ruim tienduizend leerlingen in Meierijstad deel aan projecten die Cultuurkade (mede) ontwikkelt en/of aanbiedt. Het gaat om een veelzijdig aanbod: van theater, beeldende kunst en film tot dans, literatuur en fotografie. Ook erfgoed of filosoferen met kinderen vallen onder de vlag van cultuureducatie. Cultuurkade is aanzienlijk meer dan een onmisbaar scharnier tussen het onderwijs en de – veelal Brabantse – cultuuraanbieders. Cultuurkade werkt intensief samen met scholen en ondersteunt leerkrachten in Meierijstad om meer diepgang en kwaliteit te geven aan cultuureducatie.

De nieuwe website www.cultuurkade.nl geeft een verrassende indruk van het cultuureducatieve aanbod in Meierijstad. Het kantoor van de jonge organisatie is op de Noordkade in Veghel gevestigd. Fieke Barten, Susanne Dumoulin, Dorian Verkuijlen en Marlou Vrijsen vormen het fundament van Cultuurkade.Via deze link vindt u de aanbieders waarmee wij samenwerken. https://www.cultuurkade.nl/aanbieders

 Sfeer

Cultuurkade
Verlengde Noordkade 10-12
5462 EH Veghel
info@cultuurkade.nl (algemeen)

Susanne Dumoulin (Veghel)
susanne@cultuurkade.nl
06-45007952

Dorian Verkuijlen (Veghel)
dorian@cultuurkade.nl
06-45007952

video