GEVESTIGD OP NOORDKADE: SILLYFOX

SILLYFOX is het restaurant waar op grote hoogte uitersten worden opgezocht. Eenvoud en complexiteit. Pure ingrediënten waaruit de ultieme balans vloeit. Vakmanschap kijkt mee over de schouder van intuïtie. Verrassingen en nieuwe inzichten verrijken onophoudelijk de kaart, het interieur en de beleving van onze gasten. Het houdt ons scherp en wakker. Gedreven om steeds beter te worden.

SILLYFOX is het restaurant zonder vrees. We durven ver te gaan. Dagen onszelf uit. Steeds opnieuw. Zonder bitter geen zoet. Zonder destructie geen creatie. Inspiratie is in alles te vinden. Ook in onze inrichting waar het funky kleurpalet zich tegen ruw betonnen wanden afzet.

SILLYFOX is het restaurant vol overtuiging. Met respect voor alles wat groeit en leeft. Vanuit het verstand. Vanuit het hart. Eerlijke en verse producten. Van dichtbij verrijkt met wereldse touch.

SILLYFOX is het restaurant gesitueerd op 32 meter hoogte. Industrieel erfgoed pur sang. Uitkijkend over de regio vanaf het indrukwekkende dakterras. Verwend worden in de weelderige luwte van de open keuken.

SILLYFOX is het restaurant waar Chefkok Joppe Sprinkhuizen, Souschef Bart van de Wal en het team fine dining garanderen. Dé culinaire totaalervaring. Intens genieten zonder concessies. SILLYFOX is het restaurant met Michelin gids vermelding 2017*

Openingstijden:
Lunch: di t/m vr 12:00 – 14:00 uur
Diner: di t/m za 18:00 – 24:00 uur
(keuken open tot 21:00 uur)

SILLYFOX 
Verlengde Noordkade 10-12
5462 EH Veghel

T: 0413 782 182
M: contact@sillyfox.nl
W: www.sillyfox.nl