GEVESTIGD OP NOORDKADE:  Cultuur Haven Veghel

Cultuur Haven Veghel

Cultuur Haven Veghel is de organisatie voor de evenementen en horeca van de Cultuurfabriek dat ondergebracht is in een deel van de voormalige mengvoederfabriek. In het complex worden meerdere organisaties gehuisvest waar nauw mee samen wordt gewerkt. Daarnaast kunnen Veghelse verenigingen en organisaties gebruik maken van zalen en faciliteiten (gemeenschapshuisfunctie).

Stichting Cultuur Haven Veghel is formeel gestart in april 2013. Het is geen nieuw bedrijf, maar een organisatievorm die de gedeelde belangen van de door de gemeente gesubsidieerde cultuurpartijen inbrengt in het ‘grote geheel’ van CHV Noordkade en verbindt met andere partijen. Het stichtingsbestuur wordt gevormd door vertegenwoordigers op bestuurlijk- en directieniveau van de deelnemende organisaties.

Commercieel zaalverhuur
Cultuur Haven Veghel biedt u veel mogelijkheden voor een geslaagd evenement. 12 ruimtes met ieder zijn eigen verhaal. Voor een onderscheidende locatie zit u altijd goed op CHV Noordkade. De ruimtes zijn uiteenlopend qua grootte, maar zijn allemaal stoer, rauw en verrassend. Ideaal voor bijvoorbeeld: feest, beurs, vergadering, bedrijfsbijeenkomst, congres etc.

Ga direct naar alle ruimtes

Download de brochure

Openingstijden:
Telefonisch bereikbaar
Maandag t/m vrijdag 09:00 – 17:00 uur.


Verlengde Noordkade 10-12
5462 EH, Veghel

T: 0413 – 78 20 20
M: verhuur@chvnoordkade.nl