GEVESTIGD OP NOORDKADE: Toneelgroep Soufflé

Toneelgroep Soufflé

Met een kleine groep enthousiaste toneelspelers en vrijwilligers vormen wij Toneelgroep Soufflé. Soufflé is opgericht in 1987 door en voor Veghelaren. Door de jaren heen is de toneelgroep uitgegroeid tot een amateurgezelschap met enthousiaste leden in de leeftijd van 21 tot bijna 65 jaar. Weliswaar is Soufflé een kleine toneelgroep, maar we zijn allen zo gedreven dat we er ieder jaar weer in slagen om een toneelstuk op de planken te zetten.
Onmisbaar is daarbij de hulp van onze groep vrijwilligers en de steun van onze sponsors. We streven ernaar om ieder jaar minstens een toneelstuk op 3 avonden op te voeren. Dit is meestal een blijspel of een komische thriller waar het publiek een ontspannen avond aan beleeft.
Naast het spelen van een toneelstuk kunt u ons inhuren als typetjes voor bijvoorbeeld een bedrijfsjubileum of in de decembermaand. Ook zijn wij de afgelopen jaren aanwezig geweest bij onder andere Fabriek Magnifique.
Inmiddels hebben we in maart 2017 ons 30-jarig jubileum gevierd en zijn we afgelopen jaar weer met een aantal leden gegroeid. We blijven altijd uitkijken naar nieuwe leden, om te spelen en/of om achter de schermen te helpen. Iedereen boven de 18 jaar is welkom, maar mannen extra, aangezien we er daar niet zoveel van in de groep hebben.
Als je een keer wilt komen kijken, stuur dan een bericht naar bestuur@souffle.nl. We repeteren 1x per maand op de Noordkade.

Lid worden? Ga naar de website!

Toneelgroep Soufflé
T: 06-43204804
M: toneelgroep@souffle.nl
W: www.souffle.nl