Plaatsingsdatum: maandag, 01 april 2019


2-daagse Fashionworkshop voor boys & girls

Op donderdag 2 en vrijdag 3 mei, in de meivakantie, organiseert de Fashion Fabriek van Phoenix Cultuur de jaarlijkse Fashion Tweedaagse. Jongens en meiden van 8 tot en met 18 jaar die van mode houden, ontwerpen en maken hun eigen outfit en showen deze voor publiek op de catwalk.

Dit jaar is het thema ‘Colourful you!’ met een knipoog naar de Nederlandse roots. Samen met het professionele fashionteam o.l.v. Lonneke de Wit, dompelen de jonge ‘fashionlovers’ zich onder in de wereld van de Nederlandse modeontwerpers. Ze doen inspiratie op, maken kennis met stoffen en materialen én leren allerlei vaardigheden die nodig zijn om hun outfit te kunnen maken met behulp van de naaimachine. Na twee dagen ontwerpen en maken, showen alle modeontwerpers in spé hun eigen creatie voor publiek op de catwalk. Hierbij zijn ouders, ooms en tantes, opa’s en oma’s, vrienden en vriendinnen natuurlijk van harte welkom.

De Fashion Tweedaagse is een leerzame, maar bovenal plezierige en gezellige workshop voor jongens en meiden. De workshop wordt in twee leeftijdscategorieën verdeeld: van 8 tot 12 jaar en van 13 tot 18 jaar. Kinderen en jongeren werken aan hun eigen outfit en worden hierbij goed begeleid door het fashionteam. De vaardigheden die ze leren, kunnen ze na de workshop ook gebruiken om thuis en op school mee aan de slag te gaan.

De Fashion Tweedaagse vindt plaats op 2 en 3 mei van 10:00 – 16:00 uur op de CHV Noordkade in Veghel. Aanmelden kan nog tot en met 19 april. De kosten voor de tweedaagse workshop zijn €75,- p.p. inclusief stof en materialen, lunch is niet inbegrepen. Kijk voor meer info en aanmelden op www.phoenixcultuur.nl of bel 0413-782010.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >