Plaatsingsdatum: maandag, 01 april 2019


Afterparty Live in De Afzakkerij

Na afloop van enkele theatervoorstellingen in De Blauwe Kei, zijn er in cultuurcafé De Afzakkerij leuke muziekoptreden. Aanvang is 22.15 uur en alle optredens zijn gratis te bezoeken. Leuk om nog even na te genieten van een avondje-uit theater, of gewoon dat het gezellig is en alleszins de moeite van een bezoek waard.

Vrijdag 5 april om 22.15 uur Andre van den Boogaart

Recht uit het hart; een term die te pas en te onpas wordt ingezet om het werk van een songschrijver te duiden. Als het op iemand van toepassing is, dan geldt dat voor André van den Boogaart. Geen quasi-poëtisch geneuzel, maar ruw houten teksten uit het leven gekerfd. In het Nederlands, want daarmee kan hij zijn – op z’n zachtst gezegd – dynamische levenswandel het scherpst duiden.

Die verhalen zet hij op een muzikale basis van ongerepte country en drassige blues, maar met hulp van zijn nieuwe begeleidingsband de Tornados klinkt zijn geluid op zijn nieuwe, derde album ‘Op de Terugweg van Nergens‘ veelzijdiger dan ooit. Want ondanks dat Tilburger Van den Boogaart in zijn moerstaal zingt, geven deze multi-instrumentalisten met onder andere trompet, sousafoon, piano, mandoline, pedal steel en accordeon de luisteraar het gevoel in New Orleans te zijn.V

Vrijdag 12 april 22.15 uur Kong Foo Unplugged

De single ‘Shadow Kids’ is opgenomen in de ‘LEF studios’ in Uden. De track gaat over kinderen die zijn geboren in de schaduw. In het donker met legen handen. Die van dag tot dag moeten zien te overleven. Over een leven zonder kansen, kansloos tot de laatste snik.

Bandleden:
Veli : Stratocaster/Telecaster – Leadzang
Jeroen Habraken : Rhodes/Hammond – Bijzang
Roland Dijkink : Jazzbass – Bijzang
Robbert Dortmans : DrumsWilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >