Plaatsingsdatum: vrijdag, 28 september 2018


Aftershows in de Afzakkerij

Enkele avonden per maand is er in Cultuurcafé De Afzakkerij een gezellige aftershow na afloop van een theatervoorstelling in Theater De Blauwe Kei. Men kan dan vanaf 22.15 genieten van live optredens. De toegang is gratis

Zaterdag 3 november Mike & Petar met akoestische Rock ’n Roll

Op deze avond zullen Mike van Gaal, de zanger van de band Dude met gitarist Petar een optreden verzorgen op CHV Noordkade in Cultuurcafé de Afzakkerij in Veghel. Vanaf 22:15 uur en de entree is gratis. Vernieuwende hardwerkende mannen uit het Brabantse Oss waarbij de liefde voor muziek en gezelligheid voor alles gaat, met een brede muzieksmaak en een passie voor Rock ‘n’ Roll. Géén scheurende gitaren en grote versterkers maar rocken doen ze zeker akoestische Rock ‘n’ Roll!

Vrijdag 23 november  Judith Nijland feat. Libor Smoldas + Joost van Sprundel

Al heel jong wist Judith Nijland wat ze wilde: zingen. Dus op naar het conservatorium in Den Haag, waar ze afstudeerde in jazz-zang. Naast optreden in verschillende jazz- en popbands, heeft ze inmiddels ook vijf cd’s gemaakt, met covers, jazzstandards en eigen stukken.  Judith zingt op (jazz)podia in Nederland, maar in veel Europese landen, Amerika, Thailand, Japan en Australië. Ze geniet met volle teugen van het leven en van muziek. En dat straalt ze ook uit. Ze zingt een breed repertoire, van jazzstandards tot popstukken en eigen liedjes. En nooit zonder daar haar eigen draai aan te geven.

 

 

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >