Plaatsingsdatum: vrijdag, 30 november 2018


Belevingsexpositie Biënnale & arrangementen

‘Kunst toegankelijk maken voor een groot publiek.’ Met die gedachte organiseert Van Loon Galleries dit jaar opnieuw de Biënnale. De Biënnale is een belevingsexpositie met bijzondere kunst, verlichting en diverse evenementen. Het event vindt plaats van vrijdag 30 november tot en met zondag 16 december in de Koekbouw in Veghel. Er zijn bovendien verschillende aantrekkelijk arrangementen om extra te genieten van deze expositie.

Dit jaar stellen meer dan 40 nationale en internationale kunstenaars hun collecties tentoon. Ieder jaar slagen zij er opnieuw in om met hun kunst hun ideeën, gevoelens en impressies te delen met het grote publiek, waardoor het een ware beleving wordt. De kunststromingen waar de kunstenaars zich met name in verdiepen zijn: klassiek modern, expressief en figuratief. Maar dan in de breedste zin van het woord in verschillende kunstvormen, namelijk: schilderkunst, beeldhouwkunst, glaskunst en fotokunst. Ga in gesprek met kunstenaars om hun ideeën achter de werken te ontdekken, nuttig een hapje en een drankje bij de Biënnale Bar en neem deel aan één van de vele evenementen en arrangementen die georganiseerd worden.

Meer informatie is te vinden op www.biennaleveghel.nl

 

Biënnale arrangementen

Een bezoek aan de Biënnale op zich is al meer dan de moeite waard, echter wij bieden op twee dagen de mogelijkheid uw bezoek een extra dimensie te geven. Op 1 zaterdag 1 december is GASSAN aanwezig. Zij bieden u de mogelijkheid tot deelname aan een fonkelende workshop. Op 8 december is er een zintuig strelende wijntour in de Biënnale setting.

Zaterdag 1 december – Sprankelend diamantarrangement in samenwerking met Gassan.

GASSAN staat al meer dan 70 jaar voor bewezen kwaliteit in diamanten, juwelen en luxe horloges. In het eerste weekend van de Biënnale is GASSAN aanwezig en in samenwerking bieden ze een heerlijke lunch aan bij DIS in combinatie met een diamantworkshop. In de ruim drie kwartier durende workshop leert een expert hoe een ruwe diamant wordt omgetoverd tot een oogverblindende steen en hoe de kwaliteit van een diamant bepaald wordt aan de hand van de 4C’s: carat, cut, clarity en color.

Inhoud arrangement:
– Ontvangst met een glaasje Cava
– 2-gangen lunch, in samenwerking met DIS, bestaande uit een duo soepje met aansluitend ambachtelijke planken op tafel met broden en verschillende soorten vlees, vis en vegetarisch beleg. De lunch wordt afgesloten met koffie of thee en een verrassingsdessert*.
– Een diamantworkshop onder begeleiding van GASSAN
– Toegang tot de Biënnale

Prijs per persoon: € 75,00
Maximaal aantal deelnemers: 15
Aanvang lunch: 13.00 uur
Aanvang diamantworkshop: 14.30 uur.
Einde workshop: 15.15 uur

Reserveren:
Via (0413) 74 54 45 of mailen naar info@disteun.nl

Eventuele dieetwensen kunt u bij uw reservering doorgeven.
* Overige drankjes kunnen ter plekke worden besteld en betaald.


Zaterdag 8 december – Zintuig strelende wijntour

Wanneer de deuren gesloten zijn voor het publiek, bieden we een avondvullende wijntour aan in de Biënnale op zaterdag 8 december. Na een ontvangst met een glaasje bubbels wandelt u gezamenlijk over de Biënnale. Wine2Proof heeft bij vier kunstwerken tongstrelende wijnen uitgezocht. Terwijl u uw ogen uitkijkt naar de kunstwerken, nipt van uw glas en geniet van een bijpassend hapje krijgt u uitgebreide uitleg over de herkomst van de wijn en de zintuiglijke waarneming van de kleuren en de smaak in de opbouw en afdronk.

Inhoud arrangement:
– Ontvangst met een glaasje Cava
– Vier gangen wijn met een bijpassend hapje*
– Toegang tot de Biënnale

Prijs per persoon: € 65,00
Aanvang: 20.00 tot circa 23.00 uur

Reserveren:
Via (0413) 74 54 45 of mailen naar info@disteun.nl

Eventuele dieetwensen kunt u bij uw reservering doorgeven.
* Overige drankjes kunnen ter plekke worden besteld en betaald.

 

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >