Plaatsingsdatum: woensdag, 22 januari 2020


Tweede editie Bierkade festival !

Kom naar de Bierkade voor een buitengewoon bierfestival

Op zondag 2 februari 2020 is de Koekbouw op CHV Noorkade in Veghel het ‘walhalla’ voor alle echte bierliefhebbers. Je vindt er een 60 meter lange toog met meer dan 150 ambachtelijke bieren op de fles, afkomstig van speciale brouwerijen uit binnen en buitenland. Daaronder een flink aantal exclusieve bieren die een echt bierhart sneller doet laten kloppen. Daarnaast biedt het Bierkadefestival een gevarieerd programma aan met lekkere live muziek en heerlijke bierbites. Daar wil je gewoon bij zijn. De kaartverkoop verloopt voorspoedig en vol=vol!

Een ticket kost in de voorverkoop slechts 13,50 euro incl. servicekosten. Daarvoor krijg je als bezoeker niet alleen toegang tot het gezelligste bierfestival op de mooiste locatie van Brabant, maar ook een glas en liefst twee speciale bieren naar keuze. Toegang 18 jaar e.o.

Let op EXTRA: V.I.B Room tickets! Naast het regular ticket kun je nog een ticket boeken. Voor slechts 6 euro extra krijg je in het KoekbouwCafé de kans om alles te weten te komen over speciale bieren en bijzondere onderwerpen. Dit doe je onder andere door het proeven van enkele bieren begeleid door een biersommelier met unieke verhalen. Het duurt ongeveer 30 tot 45 minuten. Er zijn 4 sessies met ieder zijn eigen onderwerp. Alleen in combinatie met een normaal toegangskaartje. Maximaal 30 personen per groep, dus vol=vol. Tickets zijn op de dag zelf ook verkrijgbaar bij de bonnenkassa.

Muziek
Ontvangst met de drums van  Tempestade, een samba percussie band met Braziliaanse twist. Stil blijven staan is geen optie

13:00 – 14:30 | Pasta Op 11/11/2010 vonden Ron en Ruud, Wim en Geert elkaar op de Noordkade. ‘Unplugged’ als duo’s werden zij spontaan een kwartet dat al snel de nodige ‘swing’ kreeg met drummer Tim. Het repertoire bestaat uit covers en zijn lang niet altijd de meest voor de hand liggende. Pasta is veelzijdig en lekker!

15:00 – 16:30 | Leadbeaters Deze groep komt uit Amsterdam en speelt folk op een manier die meer met rock-’n-roll dan met een clichématige Ierse pub te maken heeft. Gewapend met gitaar, banjo en contrabas zetten de jongens een sfeertje neer waarbij alle kalk van de muur geramd wordt.

17:00 – 18:30 | O’llainnis       Rauwe Ierse folk uit de Achterhoek! De betere hos- en stampmuziek, maar ook de bekende ballades en meezingers

Bestel nu je tickets!

Locatie Koekbouw, CHV Noordkade
Adres Verlengde Noordkade, 10-12, 5462 EH Veghel
Datum Zondag 2 februari 2020
Tijd 12.00 – 19.00 uur

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >