Plaatsingsdatum: vrijdag, 17 januari 2020


Bij Robèrt – de theatrale foodexperience

Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven heeft de arten van alle Nederlanders gestolen! Hij is dan ook graag gezien in televisieprogramma’s als Heel Holland Bakt, Wie is de mol 2019 en zijn eigen serie Brood en Tijd voor MAX. Nu verwelkomt hij zijn publiek in Veghel op de Noordkade met een theatrale foodexperience, waarmee hij door het hele land reist. Z’n voorstelling op 15 februari is al uitverkocht, maar u kunt zich misschien nog aanmelden voor de reservelijst. www.blauwekei.nl 

En dat biedt een hoop nieuwe mogelijkheden! Want hoewel zijn brood en banket zó tot de verbeelding spreekt op het scherm, dat je het bijna kunt ruiken, is het natuurlijk nog veel leuker echt te kunnen proeven. Dat is nu mogelijk, in deze sfeervolle proeverij waarin Robèrt het één na het ander op tafel tovert. Deze vakman in hart en nieren neemt je mee in de bakkerswereld waarin hij is opgegroeid: vol bevlogenheid en passie vertelt hij over zijn vak, terwijl hij zijn publiek de grondstoffen en signatuurproducten laat proeven waar hij zo om geroemd wordt.

Robèrt van Beckhoven
Robèrt hielp van jongs af aan mee in de bakkerij van zijn opa en vader in Oirschot. Hoewel hij het aanvankelijk niet zag zitten in hun voetsporen te treden, kroop het bloed waar het niet gaan kan. Een bestaan tussen vier muren leek deze gemoedelijke Brabander echter vreselijk, hij wilde collega’s bezoeken, met klanten praten en zichzelf blijven uitdagen. Dus nam hij een kijkje buiten zijn bakkerij: dit bracht hem naar verre oorden, zoals cacaoboeren in Costa Rica en wereldbekerwedstrijden in Las Vegas en Lyon. Zijn vakmanschap werd in 2010 beloond met de hoogste waardering in zijn vak: de titel Meester Patissier. Nog meer erkenning behaalde hij na het verkrijgen van de titel Meester Boulanger. Maar het ging hem niet om zijn eigen eer; Robèrt wilde hiermee ons land internationaal op de bakkerskaart zetten, en dat is gelukt! 

Theaterbeleving met proeverij
Robèrt van Beckhoven deelt zijn kennis graag met anderen. Na zijn succes op tv, Youtube en in magazines, staat hij vanaf januari 2020 in het theater met zijn voorstelling Bij Robèrt in het theater – de theatrale foodexperience. Een verrassende theaterbeleving waarbij het publiek wordt gevraagd van tevoren geen al te stevige maaltijd te nuttigen!

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >