Plaatsingsdatum: zondag, 28 juli 2019


Op vakantie met Cultuurcafé de Afzakkerij

Ga jij deze zomer niet op vakantie? Of kan je er gewoonweg geen genoeg van krijgen? Maak je geen zorgen, Cultuurcafé de Afzakkerij heeft wat jij nodig hebt en houdt de Afzakkereisjes zomeravonden. De Afzakkerij haalt tijdens de dorstige zomeravonden de vakantie naar het café met door de vakantieweken heen andere bestemmingen. Met onder andere Tinto de verano uit Spanje, caprese uit Italië en dans de Sirtaki op de Griekse avond. Om de reis compleet te maken kan natuurlijk de live muziek niet ontbreken en wordt dit in stijl verzorgt. De entree is helemaal gratis. Ben jij benieuwd naar de vakantieplannen en acties? Volg het dan via de website van de Afzakkerij of Facebookpagina.

Agenda Afzakkereisjes Zomeravonden

Vrijdag 2 augustus – La France
Leg deze avond zelf de tour de France af met een fikse korting op onze bieren van €3,00 per stuk. Kom je op de fiets en proef je van alle afgeprijsde La Trappe biertjes dan is de kans groot dat de terugweg een stukje langer duurt. Natuurlijk hoeft dit niet met een lege maag, want op deze avond staan er verschillende Franse hapjes op de kaart met onder andere mini Croque monsieur en verschillende kazen met broden. Live muziek wordt verzorgt door de lokale band Les Gens.

Donderdag 8 augustus – Griekenland
Word ontvangen met een gebruikelijke Ouzo van het huis. Wil je de smaak van Ouzo liever wegspoelen? Dan zijn er speciaal voor deze avond voldoende Griekse bieren en wijnen op het menu. Houd je wel van Ouzo, bestel er gerust nog eentje. Vul de avond aan met wat tijdloze Griekse specialiteiten met o.a. olijven met feta, mini souvlaki en brood met Griekse dips. Als olijf op de tzatziki wordt de live muziek verzorgt in stijl.

Donderdag 15 augustus – Miami Beach
Shake it baby! Miami Beach means cocktail time! Stel je voor: Aan het water, de beachclub beats die klinken en die heerlijke (cocktailshaker en een) cocktail in je hand! En dat dan bij de Afzakkerij in Veghel! Kom deze avond exclusief genieten van cocktails en heerlijke summer beats van DJ E La Rock.

Zaterdag 24 augustus –  CHV Noordkade
Mini Bierkade Garage sale. Info volgt!

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >