Plaatsingsdatum: dinsdag, 01 mei 2018


Cover theaterbrochure onthuld

Het programma van De Blauwe Kei, sinds oktober 2017 gevestigd op CHV Noordkade, is zo goed als rond. Welke artiesten en shows naar Veghel komen wordt nog even geheim gehouden, maar de cover wordt nu al onthuld en licht een tipje van de sluier op.

 Op de cover zijn een aantal bekende koppen te zien. Zo wordt prijsgegeven dat Karin Bloemen volgend seizoen naar De Blauwe Kei komt en wie goed kijkt herkent cabaretier en tv-presentator Arjen Lubach. Guido Weijers verschuilt zichzelf achter tralies, maar het is duidelijk dat ook hij volgend jaar in Veghel te zien is. De acrobatische kunsten van Casus Circus sieren de cover en daarnaast zijn ook Alex Klaassen en Angela Schijf duidelijk herkenbaar.

Op dinsdag 15 mei worden de eerste exemplaren van de brochure uitgereikt aan de Vrienden van De Blauwe Kei en vanaf 23.00 uur wordt het volledige programma bekend gemaakt op www.blauwekei.nl. Vanaf dat moment kunnen Vrienden van het theater bestellen. Op vrijdag 18 mei vanaf 17.00 uur kunnen theaterbezoekers die naar vijf of meer voorstellingen willen, bestellen met een Vroegboekersvoordeel (€ 1 korting per kaartje en een gratis voorstelling of film). Vanaf dinsdag 22 mei 17.00 uur kan iedereen, ongeacht het aantal voorstellingen, bestellen.

De brochure verschijnt op woensdag 16 mei als bijlage bij kranten in de gemeenten Meierijstad, Son en Breugel, Boxtel en de plaatsen Vorstenbosch, Heeswijk-Dinther, Loosbroek, Den Dungen en Gemert. Ook is de brochure aan te vragen via www.blauwekei.nl.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >