Plaatsingsdatum: donderdag, 31 mei 2018


Covermodel Blauwe Kei Jr. gezocht

Voor De Blauwe Kei Junior 2018-2019, een folder waar alle jeugdvoorstellingen in staan, is Theater De Blauwe Kei in samenwerking met Stadskrant Veghel en MooiRooi op zoek naar een covermodel. Iedereen tussen de 4 en 12 jaar die kans wil maken om het nieuwe gezicht van deze folder te worden kan zich aanmelden.

Het covermodel wint een fotoshoot, vrijkaartjes voor een kindervoorstelling, een ingelijste foto en een feestelijke overhandiging van het eerste exemplaar van de folder op zijn of haar school.

Wie kans wil maken om op de cover te staan kan zich tot vrijdag 8 juni aanmelden door een e-mail te sturen naar info@blauwekei.nl o.v.v. covermodel. De Blauwe Kei ontvangt graag een foto en een korte motivatie. Daarnaast vraagt het theater de kanshebbers om lid te worden van De Blauwe Kei Juniorclub. Dit kan gratis viawww.blauwekei.nl. Uit alle inzendingen worden drie kinderen gekozen die in de Stadskrant Veghel en MooiRooi worden voorgesteld. In juli wordt de winnaar bekend gemaakt.

De Blauwe Kei Juniorclub is bedoeld voor kinderen tot twaalf jaar. De leden ontvangen regelmatig nieuws van De Blauwe Kei over acties, voordelen en andere privileges, die uitsluitend voor De Blauwe Juniorleden gelden. Aanmelden voor De Blauwe Kei Junior club kan gratis op www.blauwekei.nl.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >