Plaatsingsdatum: maandag, 31 december 2018


Covermodelwedstrijd bij thrillermusical

Donderdag 10 januari staat de thrillermusical Schuld in Theater De Blauwe Kei. De voorstelling is een bewerking van het boek van Mel Wallis de Vries en start om 19.30 uur in de Grote Zaal van het Veghels theater. De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar.

Mel Wallis de Vries is de succesvolste Young Adult-schrijver van Nederland. Zij is bekend van de boeken Klem, Vals en Schuld. Nu is Schuld bewerkt tot een spannende thrillermusical. Schuld gaat over een school waarop drie kinderen kort na elkaar zelfmoord plegen. Er lijkt geen enkele overeenkomst tussen de drie te zijn. Totdat Tess op dezelfde school een briefje krijgt met daarop: “Jij bent de volgende”. Dit verandert alles.

Voorafgaand aan de voorstelling is er een covermodelwedstrijd voor alle bezoekers. Aan het einde van de tournee worden er vijf finalisten gekozen. Iedereen die kans wil maken kan zich 45 minuten voor aanvang van de voorstelling inschrijven in de foyer van De Blauwe Kei(18.45 uur). Let op: er is plaats (én tijd) voor maximaal 50 personen. Kijk voor meer informatie op www.blauwekei.nl.

Kaarten voor Schuld kosten € 22,15 (inclusief een drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413 – 342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >