Plaatsingsdatum: maandag, 31 december 2018


Creatieve voornemens in het nieuwe jaar!

Nieuw aanbod korte cursussen en workshops bij Phoenix Cultuur

Voor iedereen die 2019 wil starten met een nieuwe creatieve uitdaging, heeft Phoenix Cultuur een uitgebreid aanbod korte cursussen en workshops samengesteld. Van januari t/m maart zijn er weer volop mogelijkheden om creatief aan de slag te gaan met beeldende kunst, muziek, dans en theater voor jong en oud(er).

Het beeldende aanbod is de komende maanden erg uitgebreid, met enkele ‘nieuwkomers’ voor de jeugd. Zo start Lonneke de Wit op woensdag 9 januari met ‘manga tekenen’ in ’t Spectrum Schijndel en Timo van Doren met ‘fotobewerkingen met Photoshop’ op CHV Noordkade in Veghel. De Makerswerkplaats met Jorg van Broekhoven begint na de succesvolle eerste cursus met de tweede reeks vanaf woensdag 16 januari, voor de jongste technische uitvinders van 7 t/m 12 jaar. Ook voor volwassenen is het aanbod weer divers. Zo start op 8 januari de basiscursus illustreren met Sandra Klaassen, vanaf 17 januari leert Judith Rosema je in drie lessen lino stempels snijden en Maria Kemps verzorgt in februari en maart maar liefst drie verschillende dagworkshops tekenen en schilderen in thema. En dat is nog lang niet alles!

Tijdens je lunch leren om écht naar klassieke muziek te luisteren? Klarinettist Christa de Haan neemt je vanaf 14 januari mee in de wereld van de klassieke muziek met o.a. Leonard Bernstein (1918-1990). En wil je graag (weer) muziek en plezier maken met je (klein)kindje? Margré van Gestel start vanaf 28 januari met ‘Kind-Ouder-Muziek’ op CHV Noordkade in Veghel en vanaf 1 februari ook in ’t Spectrum in Schijndel. Kleine dansertjes kunnen vanaf 24 januari weer starten met Peuterdans in woonzorgcentrum De Watersteeg, i.s.m. Nicole Oerlemans. Is theater meer op jouw lijf geschreven? Wil je zelf eens op de planken staan en ervaren hoe het is om in iemands huid te kruipen? Dat kan met de nieuwe theatercursussen van theatermaker Monika Kowalewska. Vanaf maandag 7 januari start zij in ’t Spectrum met theater voor kinderen 9+, jongeren 13+ en volwassenen 18+.

Ben je op zoek naar een leuk en uniek cadeau voor de feestdagen? Denk dan ook eens aan een korte cursus of workshop! Het nieuwe aanbod vind je terug op de website van Phoenix Cultuur via www.phoenixcultuur.nl. Hier kun je je ook direct aanmelden! Vragen? Bel 0413-782010 of mail naar info@phoenixcultuur.nl.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >