Plaatsingsdatum: woensdag, 18 december 2019


Dancing het nieuwe jaar in met BLSSD New Year

Op zaterdag 4 januari van 19.30 uur – 02.30 uur is op de Noordkade weer een nieuwe editie van BLSSD New Year. Dresscode: classy, no bluejeans Drie area’s: EDM – HOUSE – TECHNO/TECH HOUSE Kaarten via  www.blssd.nl/tickets

BLSSD New Year is het mooiste stijlvolle dance event rond de feestdagen. Inmiddels staat de eerste zaterdag van het nieuwe jaar bij veel FRNDS al geblokt in hun stap agenda.
Op 4 januari 2020 gaan we de vetste industriële locatie van Nederland de CHV Noordkade in Veghel nog imposanter maken. Feesten in de karaktervolle oude fabriek en dansen tussen de grote graansilo’s blijft speciaal. Wat een heerlijk begin van het jaar al zeggen we het zelf.

Drie area’s gevuld met jou, je FRNDS een heerlijke festival waardige line up, vette lichtshow met special effects, co2, confetti, lasers en entertainment. DJ’s welke je niet zomaar op ieder indoor event ziet.

Main
🎆 SICK INDIVIDUALS
🎆 Vato Gonzalez & MC Tjen
🎆 Miss Faith
🎆 Jay-Ve
🎆 D’YOR

Club Gold
🔥 Ferreck Dawn
🔥 Funkerman
🔥 Dave Leatherman
🔥 Kim Kaos
🔥 FullHouse

Koekoek
In de Koekkoek area is het Techno en Tech House wat de klok slaat. Een fijne feelgood area met een bonte verzameling aan DJ’s die ervoor zorgen dat jullie helemaal naar de koekoek gaan.
* Sairen
* Marvin Late
* RUBI.K
* Naughty Nik b2b Niels Sterken
* Quensley Balentina

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >