Plaatsingsdatum: dinsdag, 27 maart 2018


Je eigen outfit tijdens Fashion Tweedaagse

In de meivakantie, op woensdag 2 en donderdag 3 mei, houdt Phoenix Cultuur twee creatieve fashion-workshopdagen in de Fashion Fabriek op de CHV Noordkade in Veghel. Meiden en jongens van 8 t/m 18 jaar dompelen zich twee dagen onder in de wereld van de mode en showen op de tweede dag hun eigen creatie op de catwalk. Aanmelden kan nog tot en met 15 april

Onder begeleiding van een professioneel fashionteam gaan de fashionista’s en fashionisto’s aan de slag met hun eigen outfit. Ze krijgen volop inspiratie door een kijkje te nemen bij de ontwerpen van de grote fashiondesigners. Met tips en tricks leren ze vervolgens zelf patronen maken en aanpassen, diverse hand- en borduursteken, knopen aanzetten en natuurlijk de naaimachine bedienen. Ze maken daarnaast ook kennis met verschillende stoffen en materialen.

De Fashion Tweedaagse wordt afgesloten met een heuse fotoshoot en modeshow. Elke deelnemer styled zijn of haar eigen outfit en kapsel en krijgt tips om als een echt model over de catwalk te lopen. Tijdens de wervelende modeshow stelen zij voor het publiek de show met hun eigen creatie!

De Fashion Tweedaagse vindt plaats op 2 en 3 mei van 10:00 – 16:00 uur en aanmelden kan nog tot en met 15 april. De kosten voor de tweedaagse workshop zijn €75,- p.p. inclusief stof en materialen, lunch is niet inbegrepen. De deelnemers worden ingedeeld in twee leeftijdsgroepen: 8 – 12 jaar en van 13 – 18 jaar. Kijk voor meer info en aanmelden op www.phoenixcultuur.nl of bel 0413-782010.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >