GRUFP21

Plaatsingsdatum: vrijdag, 01 maart 2019


Extra theatervoorstelling van De Gruffalo

Op 10 maart staat De Gruffalo in Theater De Blauwe Kei. Aangezien deze voorstelling ontzettend snel was uitverkocht, is er een tweede uitvoering bijgeboekt zodat meer mensen kunnen genieten van deze prachtige jeugdvoorstelling. De voorstelling zal plaatsvinden in de Grote Zaal van Theater De Blauwe Kei op zondag 10 maart om 14.00 uur.

De voorstelling wordt gespeeld door Meneer Monster, een gezelschap dat bekend staat om verrassend jeugdtheater vol humor en muzikaliteit en eerder al de voorstelling Over De Kleine Mol Die Wil Weten Wie Er Op Zijn Kop Gepoept Heeft maakte. 

In De Gruffalo, een spannende slapstickvoorstelling, zien we hoe een muis wordt beslopen door drie dieren die niets liever willen dan hem opeten. Om te ontkomen, verzint de muis het monster de Gruffalo. De muis lacht in zijn vuistje totdat hij ineens oog in oog staat met zijn eigen verzinsel. Overwint de kleine muis zijn angsten voor die grote griezel?

Kaarten voor The Gruffalo kosten € 10,30 (inclusief een drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413-342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur. Meer informatie vindt u op www.blauwekei.nl

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >