Plaatsingsdatum: vrijdag, 21 juni 2019


Musical NeverNooitNietLand: niet volwassen worden maar altijd jong blijven

Op 22, 23, 26 en 27 juni aanstaande presenteert de theaterafdeling van Phoenix Cultuur de avontuurlijke musicalproductie NeverNooitNietLand. Een echte familiemusical, geïnspireerd op het verhaal van Peter Pan, dat door maar liefst 30 getalenteerde en enthousiaste spelers uit heel Meierijstad wordt gespeeld in de Podiumzaal op de CHV Noordkade in Veghel.

Als dochter van twee workaholics heeft Wendy het niet makkelijk. Moeder is personal assistant van Prime Minister May en vader werkt in Londen-city, beiden vooral erg druk bezig met de Brexit. Verbeelding en fantasie vinden ze maar lastig, en de kunstacademie is echt een no-go voor Wendy. Dan ontmoet ze Peter Pan en gaat met hem mee naar NeverNooitNietLand. Een eiland waar je niet hoeft op te groeien en volwassen worden, maar waar je altijd jong blijft. Avonturen, piraten, zeemeerminnen, indianen en een monsterlijke krokodil. Ze komen allemaal aan bod in dit magische avonturenverhaal.

NeverNooitNietLand is na Meske & Monster (2016), Pieperz, de musical (2017) en De Fabriek (2018) alweer de vierde grote Phoenix musicalproductie. Jasper van Rosmalen zorgt dit jaar voor een eigentijdse vertaling en bewerking van het wereldberoemde Peter Pan-verhaal van J.M. Barrie. De liedteksten en veel ideeën in het stuk zijn door de spelers zelf verzonnen en aangedragen. Onder leiding van regisseuse Lilian van Overbeek, choreografe Berdy Maertens-Stoof en productieleider Twan Verkuylen wordt er weer een prachtige productie neergezet.

De voorstellingen van NeverNooitNietLand vinden plaats op zaterdag 22 juni om 15.00 uur en 19.30 uur, zondag 23 juni om 15.00 uur, woensdag 26 juni om 19.30 uur en donderdag 27 juni om 19.30 uur. Locatie: podiumzaal op de 1e verdieping van CHV Noordkade Veghel (parkeren op P1). Kaartjes kosten € 8,50 (tot 16 jaar) en € 10,- (vanaf 16 jaar) en zijn te koop via de website van Theater De Blauwe Kei en aan de receptie op de CHV Noordkade. Kijk voor meer info op www.phoenixcultuur.nl en voor de online kaartverkoop op www.blauwekei.nl.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >