Plaatsingsdatum: dinsdag, 26 juni 2018


FM2018 @ Noordkade – Boomshakalak

Te zien en te beluisteren tijdens Fabriek Magnifique 2018, op vrijdag 6 juli van 22.30 – 02.00 uur. Boomshakalak Soundsystem!

Boomshakalak Soundsystem floreert als een organisch Dj-collectief met in de kern Jimmy Spliff, King Chubby, Rude Gullit, Irie Badeo, DJ Gozert en Dawn Panty. De – van oorsprong Brabantse – heren en dame zijn uitgegroeid tot connaisseurs op het gebied van dancehall, toasters, (skinhead) reggae, calypso en dub(step).

Op festivals is Boomshakalak Soundsystem in z’n element. Iedereen kent de Boomshakalak-area op Paaspop! Maar ook staan ze op Solar Weekend Festival, Huntenpop, Extrema Outdoor en Lowlands.  Juist op plekken waar zij de vreemde eend in de bijt is voelt Boomshakalak Soundsystem zich thuis. Gehuld in rood, groen en geel weten zij de aandacht op zich te vestigen en met de swing van de afterbeat houden ze hem vast. Zet deze vrolijke reggaefamilie tussen housers, hiphoppers of rockers, Boomshakalak Soundsystem nestelt zich in en laat alle harten voelen wat zo lekker is aan Jamaica, Brabant en reggae.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >