Plaatsingsdatum: dinsdag, 26 juni 2018


FM2018@Noordkade-Funkanizers&Hans Dulfer

Te zien en te beleven tijdens Fabriek Magnifique 2018 op zaterdag 7 juli van 23.30 – 00.45 uur de Funkanizers met als ‘special guest’, speciaal voor dit optreden in Veghel: Saxofonist Hans Dulfer 

Alles begint bij passie en liefde voor Muziek. Maar dat is niet genoeg. Talent is ook handig. Enthousiasme en het geluk dat je mensen tegenkomt met wie je dit alles kunt delen en vermenigvuldigen. Muzikanten met wie de chemie zodanig is dat het tot ontploffen komt. Ze speelden onlangs zo nog de sterren van de hemel en vervolgens de hele Parade plat tijdens Jazz in Duketown.

Zes jonge honden die bovenstaande delen. Die elkaar verbazen, optillen en op een niveau zetten waarvan ze zelf niet wisten dat ze daar al zijn. Dat merken ze zelf maar ook het publiek waarvoor ze spelen. Funkanizers tilt elke show tot aan het kookpunt. Een smeltkroes van verbindende positieve vibes.

https://youtu.be/S2qrmaHvjc8

Hans Dulfer is één van Nederlands bekendste en meest veelzijdige musici. Hij volgt nauwlettend de nieuwste trends, maar blijft altijd jazzmuzikant in hart en nieren. Jarenlang opereert hij als podiumdier pur sang en komt het maken van platen op het tweede plan. Als hij daar in de jaren negentig eindelijk serieus werk van maakt volgt grootschaliger succes in Nederland en zelfs een sterstatus in Japan. En, oh ja, hij is natuurlijk de vader van Candy Dulfer die ook al eens succesvol optrad tijdens Fabriek Magnifique/ Slokdarmfestival.

 

Bezetting Fukanizers tijdens FM2018:

Hans Dulfer – Saxophone

Wessel Slager – Keys

Filip Schrijver – Guitar

Louisa Brunhoso – Vocals

Zep Barnasconi – Drums

Bram ’t Hart – Bass

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >