Plaatsingsdatum: dinsdag, 26 juni 2018


FM2018 @Noordkade – MOOON

Te zien en te beluisteren tijdens Fabriek Magnifique 2018, op zaterdag 7 juli van 18.00-19.00 op podium Nishut/Veekoek de formatie MOOON.

MOOON, drie buurneefjes uit Aarle-Rixtel die met een flinke dosis muziek de buurt onveilig maken. Met hun garage/blues met diverse surf invloeden en een vleugje psychedelica speelde ze de afgelopen vier jaar in allerlei zalen en op festivals zoals de Popronde, het rondreizende festival van Nederland. Maar ook op o.a. Paaspop. De stevige baslijn van Tom de Jong, flinke drums van Gijs de Jong en de bluesy gitaar van Timo van Lierop maken deze band compleet.

Invloeden uit de jaren ’60 en ’70 zijn zeker aanwezig! Op 6 oktober 2017 kwam debuutalbum ‘MOOON’s Brew’ uit via Excelsior Recordings, uiteraard met de single ‘Mary You Wanna’. Na de uitverkochte release show ging MOOON op tour door heel het land. “Ze maken een brouwsel van onder andere garage, country, surf, blues en psychrock. Oftewel MOOON’s Brew, zoals de albumtitel ook klinkt. Het is een appetijtelijk geheel en vaardig opgeklopt geheel.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >