Plaatsingsdatum: dinsdag, 26 juni 2018


FM2018@Noordkade – Reservoir Dogs Band

Te zien en te beluisteren tijdens Fabriek Magnifique 2018 @Noordkade op vrijdag 6 juli van 23.30 – 01.00 uur Reservoir Dogs Band. Het optreden vindt plaats in samenwerking met MOMfest, het oudste rockevent van Brabant. Alles is nog open qua MOMfest 2019, het kan nog vele kanten op. Maar linksom of rechtsom hebben we toch een datum vastgesteld, en wel 26 januari 2019! Zet hem vast vast, met potlood, in je agenda. Een voorproefje dus tijdens FM2018 

Stap in de wereld van Quentin Tarantino’s spaghettiwesterns, maffioso’s en vampieren. De Nederlands/Belgische 7-mans formatie Reservoir Dogs Band brengt de cult en de pulp van de beroemde en beruchte films naar het podium.

De Tarantino-sound
Niet alleen zijn Tarantino’s films doorspekt met satire, geweld en absurde wendingen, ook de muziek is altijd kenmerkend. Reservoir Dogs Band deinst er niet voor achteruit om de bekende klassiekers en minder bekende parels uit het oeuvre van de Amerikaanse filmmaker te halen en deze in een dampende show te verwerken. Little Green Bag, Son Of A Preacher, Bang Bang, Misirlou, Stuck In The Middle en vele anderen zijn herschreven en herarrangeerd voor de ultieme Tarantino-ervaring”.

Reservoir Dogs Band speelde de afgelopen jaren vooral in Nederland en deed ook een tour in Spanje. Ze speelden oa. In 013, Paradiso, Melkweg, Paard van Troje, Mezz, Grenswerk en op diverse festivals in Nederland.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >