Plaatsingsdatum: vrijdag, 28 september 2018


Food Inspiration Days

Op 15 & 16 oktober vindt de 10e editie van de Food Inspiration Days, voor de 4e keer bij CHV Noordkade in Veghel plaats. Ze bieden een dag vullend programma aan met een geweldige line-up van disruptors en ondernemende sprekers.

Food Inspiration presenteert een unieke samenwerking met de meest gave foodstad van Amerika: Portland, city of makers. Een delegatie van founders-makers komt naar Veghel om hun innovaties te delen, te proeven, te beleven. Deelname staat uitsluitend open voor professionele (chef)koks, ondernemers, werknemers of foodies die werkzaam zijn binnen de horeca, catering en zorginstellingen. Voor fabrikanten en toeleveranciers gelden afwijkende voorwaarden.

Trends en ontwikkelingen

80 sprekers die jou vertellen over de trends en de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van eten, drinken, slapen en gastvrijheid. Luister naar het verhaal van Oscar Farinetti, de oprichter van Eataly, of neem plaats aan tafel bij culinair journalist Hiske Versprille.

Passe partout

Koop een passe partout en laat je niet één maar twee dagen compleet door ons in de watten leggen. Twee dagen, want er is te veel voor één dag.

Hospitality programma

2 dagen toegang tot de Food Inspiration DayX, een tof diner op maandagavond, aansluitend een overnachting in een hotel in de omgeving van het event en vervoer van en naar de eventlocatie

Festival editie

De tiende editie van de Food Inspiration Days is grootster dan ooit. De eerste editie in festival stijl met meerdere podia en verschillende thema’s. Daar moet je bij geweest zijn!

Culinaire inspiratie

De partners van Food Inspiration halen alles uit de kast om jou tijdens het evenement te verrassen met creatieve hoogstandjes en innovatieve producten. Een overvolle maag, en borden vol culinaire inspiratie gegarandeerd!

Food Inspiration print magazine

Als bezoeker van de Food Inspiration DayX krijg je na afloop van het event de splinternieuwe tweede editie van het Food Inspiration print magazine mee naar huis, voor nog meer inspiratie!

 

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >