Plaatsingsdatum: vrijdag, 22 februari 2019


Inschrijving Open Atelierroute 2019

Voor de kunstenaars in Veghel en de kerkdorpen  wordt de Open Atelierroute Veghel gehouden op 28 en 29 september 2019. Op 1 maart start de inschrijving.

Het vorige bestuur heeft vijf keer de atelierroute georganiseerd en het tot een prachtig tweejarig evenement gemaakt waar veel Veghelaren  naar uitkijken.

De nieuwe organisatie (Henrian Selten, Inge Cremers, Madelon La Porte en Aafke Steenhuis) heeft flink aan de weg getimmerd om in 2019 weer een gezellig kunstzinnig evenement te laten plaatsvinden. Aan voorwaarden (een nieuwe stichting Open Atelierroute Veghel, nieuwe bankrekening) tot het uitvoeren van praktische zaken  zijn heel wat vergaderuurtjes besteed. Er is een prachtig nieuw logo gemaakt door Aila Surminski , door Flexiwebs is een prachtige website gebouwd, contacten met de Noordkade zijn opgestart. Kortom tijd om de kunstenaars uit te nodigen samen weer een mooie route neer te zetten! 

De inschrijving kan beginnen. Anders dan voorgaande jaren gaat dit geheel digitaal. Op de website kun je een formulier met je gegevens invullen, een representatieve foto van je werk uploaden, de plaats van je expositieplek aangeven en het inschrijfgeld van € 50 overmaken. Als dit is gedaan, word je automatisch op de website vermeld.

Kijk voor meer informatie op: https://www.openatelierrouteveghel.nl/

Bij 60 deelnemers stopt de inschrijving, dus wees er snel bij.

Regelmatig vermelden we op onze facebookpagina nieuwtjes en ook deelnemers kunnen natuurlijk een berichtje posten. Het is duidelijk: het seizoen voor de atelierroute is begonnen!

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >