Plaatsingsdatum: dinsdag, 30 oktober 2018


Kerstfestijn met de smaakmakers

Feestmaand december staat weer voor deur met voor velen als hoogtepunt de viering van kerstmis. Het is een speciale tijd van warmte, gezelligheid en samenzijn met familie en vrienden. Een moment van bezinning en verbinding en het tonen van genegenheid naar elkaar. De Smaakmakers van de Proeffabriek op de Veghelse Noordkade pakken daarom groots uit met een heus Noord Kerstfestijn. Wat kun je allemaal verwachten? Nou wat dacht je van een sfeervolle kerstmarkt, een wensboom, de mogelijkheid om zelf kerstpakketten te shoppen of juist een kant en klaar kerstpakket te bemachtigen? Verder zijn er gezellige kerstborrels en op 1e en 2e kerstdag en hebben de Smaakmakers hun deuren gewoon geopend voor jouw kersinkopen of een lekkere kerstlunch.

Wensboom
Bij Smaakmaker Tinks, nabij de ingang ‘Zandloper’ van de Proeffabriek, komt in de zandloper een speciale kerstboom. Iedereen die dat wil, kan zijn of haar kerstwens in deze boom hangen. Daarvoor zijn gratis wenskaarten beschikbaar die onder andere uitgedeeld zullen worden door de kerstman in zijn arrenslee. Voorwaarde is wel dat de wens op de wenskaart voor iemand anders is bestemd, dat past immers bij de kerstgedachte. Bijvoorbeeld iemand die vanwege bijzondere inzet of omstandigheden wel een steuntje in de rug of warme kerstwens kan gebruiken. En waar mogelijk gaan een aantal van deze kerstwensen dit jaar ook echt in vervulling! Alle kerstwensen worden namelijk nog voor kerst door een onafhankelijke jury beoordeeld. Op kerstavond worden de winnaars van deze kerstwensenactie bekend gemaakt.

Kerstgedachte voor alleenstaande ouderen!
Een gedeelte van de opbrengst van het Noord Kerstfestijn gaat naar de speciale Smaakmakers Nieuwjaarslunch. De Smaakmakers houden namelijk zelf ook van Brabantse gezelligheid. En hebben oog voor mensen voor wie een lunch samen met anderen een echt bijzonder ‘uitje’ betekent. De Nieuwjaarslunch is speciaal voor alleenstaande ouderen. Een uitgebreide Brabantse koffietafel in De Proeffabriek, die wordt uitgeserveerd door de Smaakmakers zelf. De smaakmakers Nieuwjaarslunch wordt gehouden begin januari. Wil jij iemand opgeven voor deze gezellige middag, dat kan via onze website proeffabriek.nl

Kerstmarkt
Wie de smaak van de kerst wil proeven en helemaal in de juiste kerstsfeer wil komen, die moet beslist naar de Kerstmarkt in de Proeffabriek op zondag 16 december. Tijdens deze speciale kerstmarkt, die vanaf 12.00 uur op volle toeren draait, zijn er ruim 40 ondernemers met kraampjes en activiteiten. Er klink stemmige kerstmuziek en de aankleding is geheel in ‘Dickens stijl’. Je kunt zowel inspiratie opdoen voor je kerstdiner als voorproeven. Heb je eventueel zelf interesse in een kraam? Reserveer deze dan via de website.

‘Goed op Smaak’ Kerstpakketten
Wie op zoek is naar wel een heel bijzonder kerst- of cadeaupakket voor familie, relaties of medewerkers zou zeker een Smaakmakers Proeffabriek kerstpakket moeten overwegen. Een mooie tas gevuld met overheerlijke lekkernijen uit de Proeffabriek. Kies uit één van de met veel zorg voor jou samengestelde pakketten. Reserveren kan t/m vrijdag 14 december 2018.
A. Kerstpakket smaakmaker origineel € 25,00
B. Kerstpakket smaakmaker select € 40,00
C. Kerstpakket smaakmaker uitgebreid € 55,00

Voor degene die meer dan 50 pakketten nodig heeft voor medewerkers en relatie, kunnen de Smaakmakers van de Proeffabriek iets speciaal op maat samenstellen.

Shop je kerstpakket
Wie als ondernemer of werkgever geen standaard kerstpakket wil geven, maar medewerkers en/of relaties de mogelijkheid wil bieden om zelf een kerstpakket samen te stellen, geheel naar eigen smaak en inzicht, kan ook prima terecht bij de Smaakmakers in de weken voor kerst. Je koopt hiervoor als bedrijf speciale tokens. Met deze tokens kunnen mensen naar hartenlust ‘shoppen’. Als je er ook nog een speciale culinaire strippenkaart bij cadeau doet, kunnen ze onderweg, tijdens het shoppen, ook nog genieten van heerlijke drankjes en hapjes in kerststijl. Reserveer nu online.

De ‘shop je kerstpakket’ dagen vinden plaats op:

• Woensdag 19 december 17:00 – 21.00 uur
• Donderdag 20 december 17:00 – 21.00 uur
• Vrijdag 21 december 17:00 – 21.00 uur

Je kunt al deelnemen aan het ‘kerstpakket shoppen’ vanaf twee personen. Een strippenkaart voor een hapjes & drankjes arrangement is beschikbaar vanaf 15,00 of laat een ‘kerstborrel –op-maat’ ontwerpen door DIS.

Eerste en tweede kerstdag geopend
De deuren van de Proeffabriek staan zowel op eerste- als tweede kerstdag wagenwijd open. Je haalt dus desgewenst alles lekker vers op de dag van je kerstdiner. Op beide dagen kun je terecht voor al je kersinkopen, een lekkere kerstlunch of een ander smaakvol hapje of drankje.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >