Plaatsingsdatum: dinsdag, 27 maart 2018


Kleutervoorstelling Buurman en Buurman

Op zondag 8 april om 11.00 uur kunnen de jongste bezoekers genieten van een mooie filmochtend in bioscoop Industry. Tijdens de film wordt het geluid ietsjes zachter gezet en blijven de lampen half aan. Ook krijgen de kleintjes een echt filmdiploma!

Buurman en Buurman is geliefd bij jong en oud. Het is altijd weer genieten van het gestuntel van de beide buurmannen, die zelf juist vinden dat ze zo handig zijn. Ook in deze nieuwe avonturen gaat er weer van alles mis tijdens het klussen. Zo loopt de bouw van een bijenkorf in de tuin uit op een regelrechte ramp. Een elektrische grasmaaier op zonne-energie blijkt toch niet zo’n goed idee, en voor het vegen van de schoorsteen maken de buurmannen een groot gat in het dak. Een eenvoudig fitnessapparaat wordt omgebouwd tot een draaimolen en een mol in de tuin zorgt voor grote problemen. Het bouwen van een tuinhek is ingewikkelder dan je zou denken. En waarom zou je een kapotte afwasmachine repareren als je ook een badkamer hebt? Kortom, er is weer genoeg werk aan de winkel voor Buurman en Buurman. Ben jij erbij?

Cast & Crew
Kees Prins, Siem van Leeuwen

meer informatie en kaartverkoop: https://www.industrybioscoop.nl/movies/470/17/kleutervoorstelling_buurman__buurman_hebben_een_nieuw_huis

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >