Plaatsingsdatum: dinsdag, 01 mei 2018


Maak je eigen robot of fashion!

In de meivakantie, op woensdag 2 en donderdag 3 mei, verzorgt Phoenix Cultuur twee super creatieve workshopdagen op de CHV Noordkade in Veghel. Op woensdag 2 mei kunnen jongens en meiden van 7 t/m 12 jaar in de Makerswerkplaats aan de slag met robots en techniek. Jongens en meiden van 8 t/m 18 jaar dompelen zich op woensdag 2 en donderdag 3 mei onder in de wereld van de mode en showen op de tweede dag hun eigen creatie op de catwalk. 

Makerswerkplaats robots maken
Samen met de technische kunstenaars en uitvinders van de Makerswerkplaats powered by Kreatech gaan de kids aan de slag met led, zekeringetjes, oude apparaten en stroomdraadjes. Er worden supergekke en hele bijzondere en grappige beesten, voertuigen en bouwsels gemaakt die kunnen bewegen of licht geven. Aan het eind van de dag kan het publiek genieten van een bijzondere expositie!

Fashion Tweedaagse
Onder begeleiding van een professioneel fashionteam gaan fashionista’s en fashionisto’s aan de slag met hun eigen outfit. Ze krijgen volop inspiratie door een kijkje te nemen bij de ontwerpen van de grote fashiondesigners. Met tips en tricks leren ze vervolgens zelf patronen maken en aanpassen, diverse hand- en borduursteken, knopen aanzetten en natuurlijk de naaimachine bedienen. De Fashion Tweedaagse wordt afgesloten met een heuse fotoshoot en wervelende modeshow voor publiek!

De workshop in de Makerswerkplaats is op woensdag 2 mei van 10.00 – 16.00 uur en is voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Deelname koste € 34,- p.p. inclusief materialen en lunch. De Fashion Tweedaagse vindt plaats op 2 en 3 mei van 10:00 – 16:00 uur. De kosten voor de tweedaagse workshop zijn € 75,- p.p. inclusief stof en materialen, lunch is niet inbegrepen. De deelnemers van de Fashion Tweedaagse worden ingedeeld in twee leeftijdsgroepen: van 8 – 12 jaar en van 13 – 18 jaar. Kijk voor alle info en aanmelden op www.phoenixcultuur.nl of bel 0413-782010.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >