Plaatsingsdatum: zondag, 25 november 2018


‘Met je Hart’ is Smaakmaker 2018

Onlangs vierde de Proeffabriek op de Veghelse Noordkade, het 3-jarige bestaan van dit ‘foods & drinks’ cluster. Vrijdag 23 november was er een feestelijke bijeenkomst vanwege  dit heugelijke feit, waarbij alle  ondernemers van de Proeffabriek zich op uiterst smaakvolle wijze  presenteerden. Bovendien werd de ‘Smaakmaker van het Jaar’ bekend gemaakt. Dit jaar viel die eer de beurt aan Stichting Met je Hart.

Hun missie is  kwetsbare mensen verbinden. Ze willen met hart en ziel  een brug slaan tussen vergeten worden en aandacht krijgen en zorgen ervoor dat mensen er voor elkaar zijn en dat ze elkaar ontmoeten. Proeffabriek ondernemer Marja van den Eijnden (Wine2Proof)  overhandigde namens haar collega’s aan ‘Met je Hart vertegenwoordiger’ Jet van der Linden een ‘Op Smaakpakket’, waarin allerlei producten uit de proeffabriek en enkele waardebonnen waren verpakt. De artikelen uit dit smaakpakket zullen een goede bestemming krijgen bij de doelgroep van de stichting. Die (kerst)gedachte  met aandacht voor mensen die wel iets extra’s kunnen gebruiken tijdens de feestdagen komt komende weken ook tot uiting in de Proeffabriek.

Noord Kerstfestijn
Feestmaand december staat namelijk weer voor deur. Het is een speciale tijd van warmte, gezelligheid en samenzijn met familie en vrienden. Een moment van bezinning en verbinding en het tonen van genegenheid naar elkaar. De Smaakmakers van de Proeffabriek op de Veghelse Noordkade pakken daarom groots uit met een heus Noord Kerstfestijn met tal van activiteiten. Een gedeelte van de opbrengst van het kerstfestijn gaat naar de speciale Smaakmakers Nieuwjaarslunch speciaal voor alleenstaande ouderen.  Een uitgebreide Brabantse koffietafel in De Proeffabriek.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >