Plaatsingsdatum: vrijdag, 01 juli 2016


Muziek op zondag in De Afzakkerij

Elke zondagmiddag, het hele jaar door, van 15.00 – 17.00 uur is er lekkere live muziek in De Afzakkerij op CHV Noordkade. De toegang is gratis, een vrije gift altijd welkom.

Zondag 10 juli Macondo Dust Band

De Macondo Dust Band uit Nijmegen komt met een eigen repertoire, wat een spannend midden houdt tussen een Amerikaanse en Mexicaanse sound. De band brengt nummers over voortvluchtigen en vluchtelingen, zinderde geluiden die je mee (terug)nemen naar verdorde landschappen en verlaten oorden: een muzikale road-movie met een rauw randje. De invloeden die het muzikale vehikel bij elkaar houden, doen denken aan Neil Young, 16 Horsepower, Johnny Cash en Madrugada. Niet het eindpunt telt, maar de rit en de vergezichten. Stap in en rijd mee!

Zondag 17 juli Covers van The Bandits!

The Bandits! Is een muzieksensatie bestaande uit vijf talentvolle muzikanten met een rugzak aan muziekervaring, die een echt show kunnen neerzetten. Bovendien beleven ze nog steeds veel plzier in het maken van muziek! The Bandits staan voor entertainment, 100% live, van rock tot pop, van Nederlandstalig tot de Golden Oldies, verpakt in medleys met een eigen randje! Ze spelen alle bekende hits van toen en nu, van Nederlandstalig tot Spaans, van Engels tot Duits, alles dat feest is, pakken ze aan. Omdat ze alle hits niet op één middag kunnen spelen, hebben ze deze verwerkt tot de 100% Feestgarantie medleys. The Bandits is allround, van Guus Meeuwis tot Tina Turner, van de bekende dance hits tot de après ski, in het Frans, Duits, Spaans, Engels, Portugees, Limburgs en natuurlijk vergeten de muzikanten de hits van Nederlandse bodem niet!

The Bandits bestaat uit: Ilona van Deursen (zang), Twan van de Vorstenbosch (gitaar/zang), Gerald van Lanen (zang/basgitaar), Marc Manders (synthesizer) en John Sweers (drummer)

Zondag 24 juli Fabriek Magnifique

Op deze zonder een leuk alternatief programma op CHV Noordkade, geheel in de geest van festival Fabriek Magnifique dit dit weekend. Invulling volgt nog.

Zondag 31 juli Blues van Blueswheel

Blueswheel bestaat uit vier ervaren muzikanten uit het midden des lands.

Vanaf 2013 maken zij met hun aanstekelijke blues/rock, de Nederlandse bluespodia succesvol onveilig. Een optreden van ” Blues Wheel ” staat garant voor swingend doch stevig blues, waarbij op geheel eigen wijze bekend en minder bekend werk de revue passeert. Bezetting: Erwin Molijn virtuoos bluesharpist met een prachtige, zuivere stem. Herman Scholte op drums en geestelijke vader van dit kwartet. Rodger Sperwer is een gedreven slag- en sologitarist en Manfred Arlar is een echte bassfreak

 

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >