Plaatsingsdatum: maandag, 20 augustus 2018


Muziek maken is voor jong en oud!

Vanaf maandag 27 augustus, een week na de start van het nieuwe schooljaar, begint ook weer het nieuwe cursusseizoen bij Phoenix Cultuur in heel Meierijstad. De muziekafdeling bijt het spits af. Kinderen, jongeren en volwassen kunnen komen kennismaken met diverse muzieklessen en een gratis proefles volgen in Veghel, Schijndel, Sint-Oedenrode, Erp en Zijtaart.

Muziek voor jong en oud
Piano, fluit, trompet, drums, klarinet, harp, viool, hobo, zang, noem maar op, zelf muziek maken of zingen is superleuk! Je bent nooit te jong of te oud om muziek te maken en te starten met muziekles. Bij Phoenix Cultuur kunnen kinderen, jongeren en volwassenen terecht voor muziekles op een instrument naar keuze, individueel of in groepsverband. Alle muzieklessen worden verzorgd door een professionele docent en muzikant, die graag zijn/haar enthousiasme en kennis met jou deelt. Wil je je aansluiten bij een harmonieorkest, ook dan kun je bij Phoenix Cultuur terecht. De muziekafdeling werkt namelijk samen met lokale muziekverenigingen en verzorgt de lessen van alle leden.
Wil je graag in een band spelen, dan is Pop & Co Bandcoaching iets voor jou. Vind je aansluiting bij een band dan krijg je wekelijks professionele coaching en wordt je begeleid tijdens repetities en optredens. Ook aan de allerkleinsten is gedacht, want al vanaf 4 maanden oud kunnen zij samen met hun papa of mama, opa of oma, muziek komen maken tijdens de cursus Kind-Ouder-Muziek.

Meld je aan voor een gratis proefles
De muzieklessen starten in de week van 27 augustus met een open lesweek. Wil je graag een muziekinstrument spelen maar weet je nog niet goed wat bij je past? Bekijk ons aanbod op de website en meld je aan voor een gratis proefles!

Kijk voor meer informatie, het cursusaanbod en aanmelden op www.phoenixcultuur.nl. Neem voor vragen contact met ons op via info@phoenixcultuur.nl of tel. 0413-782010.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >