Plaatsingsdatum: donderdag, 31 januari 2019


Muziekvereniging St. Cecilia met Gé Reinders

Muziekvereniging St. Cecilia staat op zondag 17 februari in De Blauwe Kei met Oetblaoze. De Zijtaartse muzikanten staan op het podium met niemand minder dan Gé Reinders, de Limburgse ambassadeur van de Blaosmuziek. De voorstelling start om 15.00 uur in de Grote Zaal van het Veghelse theater.

In deze unieke samenwerking brengen St. Cecilia en Gé zowel Gé’s nieuwe nummers als zijn veel geprezen successen, waaronder Blaosmuziek en D’n Haof, ten gehore. De arrangementen zijn geschreven door internationaal bekende blaasmuziekgrootheden als Hardy Mertens, Peter Kleine Schaars en Albert-John Vervorst. Albert-John is ook de dirigent van de muziekvereniging uit Zijtaart. In de prachtige liedjes zijn alle klankkleuren van het orkest te horen, van zachte harmonieën tot overweldigende tutti. Dit is een voorstelling die raakt en omverblaast. “”Het klinkt allemaal weer fabelachtig mooi, want de arrangementen zijn weer van absolute wereldklasse” (Moors Magazine).

Kaarten voor Oetblaoze kosten € 24,25 (inclusief een drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413 – 342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >