Plaatsingsdatum: maandag, 29 april 2019


NeverNooitNietLand: voor altijd jong?

Ook dit jaar sluit de theaterafdeling van Phoenix Cultuur het cursusjaar weer af met een unieke en bijzondere musicalproductie voor jong en oud. Op 22, 23, 26 en 27 juni spelen maar liefst 30 getalenteerde en enthousiaste spelers de musical “NeverNooitNietLand”. Een avontuurlijk en eigentijds stuk geïnspireerd op het verhaal van Peter Pan, de jongen die niet wil opgroeien.  

Als dochter van twee workaholics heeft Wendy het niet makkelijk. Moeder is personal assistant van Prime Minister May en vader werkt in Londen-city, beiden vooral erg druk bezig met de Brexit. Verbeelding en fantasie vinden ze maar lastig, en de kunstacademie is echt een no-go voor Wendy. Dan ontmoet ze Peter Pan en gaat met hem mee naar NeverNooitNietLand. Een eiland waar je niet hoeft op te groeien en volwassen worden, maar waar je altijd jong blijft. Avonturen, piraten, zeemeerminnen, indianen en een monsterlijke krokodil. Ze komen allemaal aan bod in dit magische avonturenverhaal. Wat wil een mens nog meer? Nou, voor altijd jong blijven dus!

Grote musicalproductie
NeverNooitNietLand is na Meske & Monster (2016), Pieperz, de musical (2017) en De Fabriek (2018) alweer de vierde grote Phoenix musicalproductie. Jasper van Rosmalen zorgt dit jaar voor een eigentijdse vertaling en bewerking van het wereldberoemde Peter Pan-verhaal van J.M. Barrie. De liedteksten en veel ideeën in het stuk zijn door de spelers zelf verzonnen en aangedragen. Onder leiding van regisseuse Lilian van Overbeek, choreografe Berdy Maertens-Stoof en productieleider Twan Verkuylen wordt er weer een prachtige productie neergezet. De kaartverkoop voor de vijf voorstellingen start vanaf maandag 6 mei aanstaande.

De voorstellingen van NeverNooitNietLand vinden plaats op zaterdag 22 juni om 15.00 uur en 19.30 uur, zondag 23 juni om 15.00 uur, woensdag 26 juni om 19.30 uur en donderdag 27 juni om 19.30 uur. Locatie: podiumzaal op de 1e verdieping van CHV Noordkade Veghel (parkeren op P1). Kaartjes kosten € 8,50 (tot 16 jaar) en € 10,- (vanaf 16 jaar) en zijn te koop via de website van Theater De Blauwe Kei en aan de receptie op CHV Noordkade. Kijk voor meer info op www.phoenixcultuur.nl en voor de online kaartverkoop op www.blauwekei.nl.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >