Plaatsingsdatum: vrijdag, 29 juni 2018


Nieuwe borrelkaart en meer in De Afzakkerij

Voor bij  een goed gesprek, Voor bij een feestje , Voor bij een goede band  Voor bij een lekker drankje  Voor bij een leuke dag, Voor bij een lekkere trek, Voor bij een Afzakkertje! Eigenlijk is er altijd wel een goed moment voor zo’n lekker borrelplankje. Op de nieuwe borrelkaart van De Afzakkerij vind je tal van lekkernijen voor elke smaak en elk moment. Bijvoorbeeld de komende weken tijdens de zomerschoolvakantie op donderdagavond. Dan worden in het kader van de ‘dorstige donderdagavonden’ verschillende activiteiten georganiseerd. Hou deze website en Facebook in de gaten.

Op de plaats waar vroeger veevoer in zakken van jute of papier werd ‘afgezakt’ en verpakt, bevindt zich thans een sfeervol café met de passende naam De Afzakkerij. Het vormt het kloppende hart van de Cultuurfabriek waar partners op het gebied van kunst en cultuur zijn gehuisvest. Het biedt een warm welkom aan zowel gebruikers als externe gasten. Voor het bijzondere interieur van De Afzakkerij is gebruik gemaakt van materialen uit de fabriek, die zo een fraai tweede leven hebben gekregen. Ook zijn er permanent interessante exposities met fotografie en beeldende kunst te bewonderen.

Het podium biedt vrijwel wekelijks op zondagmiddag vanaf 15.00 uur plaats aan verschillende bands en musici die hier goedbezochte concerten geven in een intieme sfeer. De toegang is gratis en bezoekers kunnen komen en gaan wanneer ze willen. Zowel de betere amateurmusici als professionals uit de wereld van blues, jazz, rock soul en wereldmuziek doen De Afzakkerij graag aan om er een gezellig optreden van te maken. Er is veel interactie met het publiek en niet zelden kan er volop gedanst worden.

Place to be
Maar ook voor privéfeesten en zakelijke bijeenkomsten kis De Afzakkerij een uitstekende locatie. Bij geschikte weersomstandigheden kan ook gebruik gemaakt worden van het buitenterras, aantrekkelijk gelegen aan de oude binnenhaven. De Afzakkerij is voor elke bezoeker een aantrekkelijke plek om af te spreken voor een kopje koffie of thee met een lekkere CHV-koek. Maar ook ‘ the placet to be’ voor een speciaalbiertje van de uitgebreide kaart met een lekker garnituurtje. Behalve op zondag wordt dagelijks een eenvoudige maar smakelijke lunch geserveerd. Tegen inlevering van onderstaande bon is tot 1 september de 2e lunch gratis. Er is keuze uit diverse sandwiches, verse soep, of een broodje hamburger, maar ook ’t Drieluikje, bijvoorbeeld met soep van de dag, een kleine sandwich naar keuze en een rundvleeskroket valt zeer in de smaak. En nu dus ook nog een nieuwe borrelkaart! 

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >