Plaatsingsdatum: woensdag, 06 juni 2018


Nieuwe mijlpaal & extra theatervoorstelling

Het aantal verkochte kaarten voor theaterseizoen 2018-2019 in Theater De Blauwe Kei is ook al de grens van 15.000 gepasseerd. De voorstelling van Henry van Loon is, net zoals de voorstelling van Christel de Laat, in korte tijd uitverkocht. Vandaar dat ook hiervan een extra voorstelling is bijgeboekt. Op maandag 27 mei 2018 is Van Loon te bewonderen in de Grote Zaal van Theater De Blauwe Kei.

Mevrouw De Mol uit Heeswijk-Dinther heeft het 15.000 kaartje gekocht en is daarom in het zonnetje gezet door De Blauwe Kei. Als verassing ontving mevrouw De Mol vier kaartjes voor twee theatervoorstellingen cadeau, als aanvulling op de reeds gemaakte bestelling. Aangezien haar interesse ligt bij muziek en cabaret, ontving ze twee kaartjes voor de voorstelling van Veldhuis & Kemper. Hun voorstelling Geloof Ons Nou Maar is zonder twijfel de meest persoonlijke voorstelling die Remco Veldhuis en Richard Kemper tot nu toe maakten. Ook heeft mevrouw De Mol kaartjes ontvangen voor The Stories Of Great Singers & Songs met onder andere Syb van der Ploeg en Dilana Smith. Deze voorstelling vertelt het verhaal achter de nummers die veel hebben losgemaakt in de muziekwereld.

De Try-Out voorstelling van Henry van Loon op donderdag 18 oktober 2018 is in zeer korte tijd uitverkocht geraakt. Dit is een reden voor het theater om nog een avond erbij te boeken. Op maandag 27 mei 2019 is hij dus ook te zien in de Grote Zaal van Theater De Blauwe Kei. De verkoop is inmiddels gestart De extra voorstelling van Henry van Loon, en alle andere voorstellingen van theaterseizoen 2018-2019, zijn te bestellen via www.blauwekei.nl

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >