Plaatsingsdatum: vrijdag, 01 maart 2019


Nieuws van Cultuurkade

Het gevarieerde OMG2019 programma van Cultuurkade valt goed in de smaak! Er zijn nu al 192 deelnemende groepen ingeschreven, dat komt neer op ruim 4700 deelnemers.

Sinds 7 januari kon er worden ingeschreven voor activiteiten rondom Operatie Market Garden 2019. Vanaf die dag zagen wij dagelijks nieuwe inschrijvingen in ons boekingssysteem binnen komen. De stand staat nu op ruim 4700 deelnemende leerlingen uit de groepen 7-8 en het voortgezet onderwijs. We zien ook dat veel groepen voor meer dan 1 activiteit hebben ingeschreven. Het Brabants Dagblad schreef een artikel over het educatief programma dat Cultuurkade samen met vele partners mocht optuigen. Het verscheen op 18 februari in editie Uden Veghel en op 19 februari in editie Meierij en het Eindhovens Dagblad.

Heb jij nog niet ingeschreven? Boek dan snel, want binnenkort sluit de mogelijkheid om in te schrijven voor een flink deel van het aanbod. Het totaalaanbod is te bekijken via deze link.
Momenteel zijn we in overleg met de partners over de huidige inschrijvingen en de verdere planning van de activiteiten. De activiteiten vinden plaats vanaf het nieuwe schooljaar tot half oktober.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >