Plaatsingsdatum: donderdag, 09 april 2020


Noord Coffee Roasters opent pop-up koffie drive – in op Noordkade

Veel klanten missen hun koffie momentje. Lekker een kopje koffie met een heerlijke stukje gebak. Dat bracht Marc van Berkel, de koffiebrander van de Noordkade, op een idee. We open een Koffiebar drive-in. Zo kun je zelf je koffie en gebak halen en geniet je thuis van jouw koffie momentje. De koffie drive –in is ieder weekend geopend van 10.00 – 17.00 uur. Ook tweede Paasdag zijn wij geopend. 

Heerlijk assortiment
De barista’s bereiden natuurlijk al jouw favoriete koffies. Met als specialiteit onze bekende ijskoffies. Voor de kinderen hebben wij lekkere drankjes, zoals de Donut Ranja en onze Kidscappuccino.  Naast de koude en warme koffies serveren wij ons huisgemaakte banenbrood, appeltaart. Bakkerij van Leur zorgt voor heerlijke aardbeien gebakjes.

Veiligheid boven alles
Je rijdt naar de Noordkade (P1) en je hoeft je auto niet uit. Je belt op de locatie je bestelling door en wij zetten je bestelling op een aparte tafel. Alles natuurlijk met minimaal 1,5 afstand. Je moet je bestelling wel thuis nuttigen. Het is voor jouw veiligheid niet toegestaan om dit op de Noordkade te nuttigen.

Noord Coffee drive – in.

  • Locatie : Noordkade Veghel P1 – volg de bewegwijzering
  • Openingstijden : za/z0 10.00 – 17.00 uur
  • Ook tweede Paasdag geopend.

 

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >