Plaatsingsdatum: donderdag, 31 mei 2018


Nu al 10.000e theaterkaartje verkocht

Het aantal verkochte kaarten voor theaterseizoen 2018-2019 in Theater De Blauwe Kei is, vier uur na de start van de losse verkoop op 22 mei om 17.00 uur, al de grens van 10.000 gepasseerd. Ingrid Peters uit Sint-Oedenrode kocht met haar reservering het 10.000e kaartje en werd daarom door De Blauwe Kei in het zonnetje gezet.

Samen met haar man bestelde Ingrid Peters voor het nieuwe seizoen een combinatie van muziek- en cabaretvoorstellingen. Ze gaan in de Grote Zaal van De Blauwe Kei naar cabaretier Pieter Derks en het duo Vrijdag & Sandifort. In de Kleine Zaal staat de show van cabaretière Dorine Wiersma en een literaire muzikale voorstelling van dichter Tjitske Jansen en zanger/trompettist Jeroen Zijlstra in hun agenda.

Als verrassing ontvingen mevrouw Peters en haar man van De Blauwe Kei drie theatervoorstellingen cadeau, als aanvulling op de reeds gemaakte bestelling. Op cabaretgebied werd Paulien Cornelisse, winnaar van de Neerlands Hoop, toegevoegd. Ook mogen ze een bezoek brengen aan de jubileumvoorstelling En Toen Ineens, waarin zanger Alex Roeka zijn oude liedjes eert. Als laatste ontvangen ze kaarten voor het Canadese circusgezelschap Flip Fabrique, dat op 21 september de openingsvoorstelling van het theaterseizoen verzorgt.

Kaarten voor alle voorstellingen van theaterseizoen 2018-2019 zijn te bestellen via www.blauwekei.nl.

 

 

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >