Plaatsingsdatum: vrijdag, 29 maart 2019


Ode aan Robert Long in het theater


Zaterdag 6 april brengen Maaike Widdershoven, Wil van der Meer, Julia Herfst en Roberto de Groot het repertoire van Robert Long tot leven in Theater De Blauwe Kei. Een theatershow gevuld met ontroerende verhalen over prachtige van Robert Long. De voorstelling begint om 20.15 uur in de Grote Zaal van het theater.

Robert Long zou vandaag de dag de titel singer-songwriter hebben gekregen, want hij verdient die titel als geen ander. De bekende en nog onbekende liedjes van deze virtuoos worden verbonden door grappige, persoonlijke en ontroerende verhalen. Maaike Widdershoven, Wil van der Meer, Julia Herfst en Roberto de Groot worden muzikaal bijgestaan door een combo onder leiding van Peter van der Zwaag, die vele jaren met Robert Long heeft samenwerkte. Zangeres Julia Herfst was genomineerd voor aanstormende talent voor de Musical Awards 2019.

“De Dag Dat Ik Robert Long Ontmoette is een ultieme avond vol emotie en nostalgie” (ilovetheater.nl).

“De teksten zijn ontroerend, grappig, pakkend & actueel. De arrangementen zijn subliem en worden geweldig gebracht door de 4 zangers” (Musicalsites).

Kaarten voor De Dag Dat Ik Robert Long Ontmoette kosten € 29,40 (inclusief een drankje) en zijn te reserveren viawww.blauwekei.nl, telefonisch via 0413-342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur. Meer informatie vindt u op www.blauwekei.nl

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >