Plaatsingsdatum: vrijdag, 30 maart 2018


Petticoat, de feelgood-musical

Op zaterdag 7 april om 20.15 uur en zondag 8 apr 2018 ⋅ 14:30 uur vindt in de Theaterzaal van de Blauwe Kei  de voorstelling Petticoat plaats door leerlingen van Gymnasium Bernrode in Heeswijk-Dinther. kaartjes kosten 12,50 euro pp. en zijn verkrijgbaar via de website van Theater De Blauwe Kei  http://www.blauwekei.nl/programma/3580/De_feelgood_musical_voor_het_hele_gezin_/Stichting_Bernrode_Musical_Petticoat_/?type=show
In 2005 kwam een leerling op het ambitieuze idee om een musical op te voeren. Dit idee werd met open armen ontvangen door de schoolleiding van Gymnasium Bernrode en sindsdien hebben wij, mede dankzij de tijd en ruimte die ons gegund is, enorm veel vooruitgang geboekt.
Waar gaat deze voorstelling over?

Patricia Jagersma, die zichzelf Pattie Hunt noemt, droomt ervan de Nederlandse Doris Day te worden, ondanks dat haar naaste omgeving dat afraadt. Petticoat is het humoristische verhaal van een meisje uit de provincie dat graag wegdroomt in haar (fantasie)toekomst maar ook daadwerkelijk de stoute schoenen aantrekt en haar droom najaagt. Pattie moet met vallen en opstaan ontdekken hoe ze uiteindelijk de ‘tegenwinden’ kan trotseren. Want het maakt niet uit hoe je je droom waarmaakt, als je maar blijft luisteren naar je eigen hart. Een musical met humor en ontroering, de grote verschillen tussen provincie en de grote stad en het eeuwige dilemma van ouders om hun kinderen los te laten.

  • Inclusief een drankje

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >