Plaatsingsdatum: vrijdag, 01 juni 2018


Phoenix Cultuurplein op het 1 Ander Festival

Het 1 Ander Festival viert dit jaar haar 25-jarig jubileum, een fantastisch feestje en natuurlijk is Phoenix Cultuur daar graag bij! Waar alle talenten en docenten van Phoenix voorgaande edities verspreid over het festival workshops en optredens gaven, wordt er nu een heus Phoenix Cultuurplein ingericht. Bezoekers van het festival kunnen op het plein genieten van grote en kleine optredens en natuurlijk zelf meedoen met allerlei activiteiten. Beeldende kunst, muziek, dans en theater, alles komt aan bod!

Zodra de bezoekers van het 1 Ander Festival op zondagmiddag 3 juni door de poort het Phoenix Cultuurplein op lopen, worden zij ondergedompeld in alles wat de cursisten, leerlingen en kunstdocenten van Phoenix te bieden hebben. En dat is heel veel moois! Verspreid over de dag zijn er verschillende optredens van dansgroepen, popbands en ensembles. Er is straattheater, musical en circus. Kinderen kunnen heuse waterrakketten bouwen en hun eigen fashion ontwerpen en maken. Of zelf muziek maken op de trommeltafel. Bezoekers maken kennis met het prachtige ambacht edelsmeden, het maken van glazen kralen en vilt, en mogen wellicht ook zelf wel eens proberen.

Naast alle activiteiten op het Phoenix Cultuurplein treden er op het hoofdpodium ook twee topbands van Phoenix. Big Band Schijndel o.l.v. Bas van Dun zal op zaterdagavond om 18:30 uur het avondprogramma openen en VIB (Very Important Brass) o.l.v. Marc van Kessel opent op zondagmiddag het dagprogramma om 14:00 uur.

Het Phoenix Cultuurplein op het 1 Ander Festival in Schijndel is op zondag 3 juni tussen 14.00 uur en 18.00 uur te bezoeken. Meer informatie over de activiteiten en het aanbod van Phoenix Cultuur in heel Meierijstad is te vinden op www.phoenixcultuur.nl.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >