Plaatsingsdatum: dinsdag, 25 juni 2019


Phoenix Gitaarspektakel: beginners en gevorderden delen het podium

Gitaarorkesten, solo’s, elektrische gitaren met effecten en loop-stations: het belooft een waar gitaarspektakel te worden op dinsdag 2 juli. Om 19.00 uur presenteren de gitaarleerlingen van docent Rolf van Meurs zich ter afsluiting van het cursusjaar, in de Podiumzaal op de CHV Noordkade.

Het afgelopen jaar hebben de jonge en volwassen leerlingen van gitaardocent Rolf van Meurs hard gewerkt. Het einde van een cursusjaar is dan ook altijd een goed moment om het geleerde aan het publiek te laten horen. Beginnende en gevorderde gitaarleerlingen, jong en volwassen, delen op dinsdagavond 2 juli het podium en verzorgen twee heuse gitaarorkesten. Er worden solo’s gespeeld en elektrische gitaren met effecten en loop-stations passeren de revue.

Publiek is van harte welkom bij het (gratis) Phoenix Gitaarspektakel, om 19.00 uur in de Podiumzaal op CHV Noordkade in Veghel. Kijk voor meer informatie over gitaarles en andere muzieklessen, inschrijven voor het nieuwe seizoen en een gratis proefles op www.phoenixcultuur.nl. Het nieuwe cursusseizoen start vanaf maandag 26 augustus.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >