Plaatsingsdatum: maandag, 16 maart 2020


Pieperz gaat bezorgen en heeft Pick-up Point voor afhalen

Pieperz opent dinsdag 17 maart op de Noordkade een Pieperz Pick Up point ! Daar kunnen klanten parkeren, hun bestelling doorbellen waarna medewerkers van Pieperz  de bestelling komen afgeven en de klant contactloos kan betalen. De vestiging in Eerde volgt donderdag. Bij bezorging aan huis zetten de medewerkers de bestelling voor de deur en wordt contact met de klant vermeden.

De woordvoerder van Pieperz wil benadrukken dat iedereen de instructies van het RIVM echt moet volgen. Dat is niet alleen belangrijk voor de eigen gezondheid maar ook voor die van familie, vrienden, collega’s en klanten. Dus bij neusverkoudheid, hoestproblemen of koorts gewoon thuisblijven en sowieso afstand houden. Pieperz hoopt ook in deze lastige tijden iedereen zoveel mogelijk van hun kwaliteitsproducten te kunnen laten genieten. 

Pieperz is 7 dagen per week tussen 12.00 en 20.00 uur open voor afhalen en bezorging. Bestellen kan via www.pieperz.eu  en Thuisbezorgd.nl Telefonisch Veghel : 0413 – 74 5443, Eerde 0413 -28 0440

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >