Plaatsingsdatum: woensdag, 30 mei 2018


“Museum of the Obsolete”

Kunstgroep de Compagnie gaat heel bijzonder In de tentoonstelling “Museum of the Obsolete” op de Noordkade Eindhovense kunstenaarscollectief Sectie C, of beter The Playoniers komt naar de Noordkade met een groepstentoonstelling, met daarin materiële en immateriële getuigenissen van de mens en zijn omgeving.Vernieuwing en herschikking van mogelijkheden tussen mensen, goederen, gedachten en materialen staan daarin o.m. centraal. Het tijdelijke museum belooft een prachtige vorm van inspiratie en nieuwsgierigheid te worden. De centrale uitnodiging daarbij is: “laten we weer spelen, ontdekken en de nieuwsgierigheid prikkelen”.

Deze tentoonstelling in de Wiebenga silo’s is te zien van 20 mei t/m 8 juli (en is dus ook tijdens Fabriek Magnifique te bezichtigen).

Naast de tentoonstelling “Museum of the Obsolete” werken “The Playoniers” in Veghel mee aan het gezamenlijke cultuureducatieproject met als thema Bizar Bazaar, waarin het bedenken van verrassende keukendingen en nuttige en opmerkelijke creaties die nog niet eerder gemaakt werden. De creaties zijn dan vooral afkomstig van leerlingen uit het basisonderwijs

Voor meer informatie:

Kunstgroep de Compagnie

Mw. Det Verbunt

Telefoon: 06-26250080

E-mail: det.verbunt@home.nl

 

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >