Plaatsingsdatum: woensdag, 30 mei 2018


De Proeffabriek gaat voor sterren

Gastronomische wijn-spijsbeleving in Pop-up Restaurant NPF TOREN

Wine2Proof realiseert voor 2 dagen een tijdelijk restaurant boven de kelder van haar wijnwinkel op een unieke plek in De Proeffabriek: de NPF Toren. Een oude silotoren waar de machines en tijd hebben stilgestaan. Samen met Sterrenchefkok Wilco van den Baar (Sotto Lounge / www.uwchefkokthuis.nl) en bijdragen van de andere (food)specialisten in De Proeffabriek zoals NoordCoffeeRoasters en TrendSetters gaat u genieten van een exclusief all-in gastronomisch diner met bijpassende wijnen en dranken.

Aanvang

  • Zaterdag 23 juni 00 – 23.00   / ontvangst 18.00u – aanvang diner 18.30u
  • Zondag 24 juni 00 – 18.00   / ontvangst 14.00u – aanvang diner 14.30u

Kosten: € 95,00 per persoon (incl. btw ). Betaling vooraf.

Aanmelding: mail naar info@wine2proof.nl  of bel naar 0413-782134 (wijnwinkel) of 06-30479693 (Marja van den Eijnden)

Als betaling is ontvangen ontvangt u een definitieve inschrijvingsbevestiging en speciale uitnodigingskaart voor deelname.

Over Sterrenchefkok Wilco van den Baar

Wilco is van oorsprong Brabander maar inmiddels compleet Amersfoort-minded. Zijn opleiding volgde hij aan Hotelschool “De Rooi Pannen” in Eindhoven en het S.V.H. (Stichting Vakonderwijs Horeca). Met trots ontving hij de “Cees Van Gaalen Prijs”, een culinaire onderscheiding die jaarlijks wordt uitgereikt aan iemand die zich in de provincie Noord-Brabant heeft onderscheiden op culinair gebied. Inmiddels heeft Wilco 20 jaar ervaring in 1, 2 en 3 Michelinsterren restaurants in binnen en buitenland. Zo werkte hij in “De Treeswijkhoeve** ” te Waalre, waar hij door Dick Middelweerd ontdekt werd als culinair talent. Om vervolgens verder te gaan bij Hotel restaurant Juliana**, De Bokkedoorns**, restaurant Im Schiffchen***/Düsseldorf en De Hoefslag*.

Inmiddels is Wilco voor zichzelf gestart met Sotto Lounge en ‘Uw Chefkok Thuis’ en organiseert hij met passie speciale diners, proeverijen, kookworkshop en bijzondere culinaire events. Vanwege zijn passie voor de pure, eerlijke en echte keuken kookt hij zoveel mogelijk met verse seizoensproducten. Naast het koken heeft Wilco zich rijkelijk verdiept in de wereld van wijn, cocktails, koffie/thee, sigaren, muziek en meer. Met dit complete pakket aan kennis en ervaring maakt hij de gastronomische beleving van zijn gasten tot een totaalbeleving.

Hier in Veghel in De Proeffabriek gaan we samen met Wilco terug naar Brabantse gastvrijheid en bourgondisch genieten met speciale producten! https://www.facebook.com/wilco.vandenbaar/videos/vb.100000628089038/1337654489598808/?type=2&video_source=user_video_tab

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >