Plaatsingsdatum: dinsdag, 22 oktober 2019


Speel mee met Horn of Plenty 2

Na een succesvolle eerste editie, komt er een vervolg. Het tweede mee-speelboek van trompettist en componist Eric Vloeimans: ‘Horn of Plenty deel 2’ komt uit op zondag 17 november.  Het boek wordt om 15.00 uur gepresenteerd in Theater de Blauwe Kei op de Noordkade in Veghel, de plek waar het ooit allemaal begonnen is. Eric Vloeimans wil dit heuglijke feit vieren met een concert.

Via deze link kun je je kaartje bestellen

Het wordt een prachtig muzikaal feest met o.a. brassband de VIB’s olv Marc van Kessel, pianist Sjoerd van Eijck die deel 2 prachtig heeft begeleid, fluitdocente Leonie Clahsen komt met haar fluitklas, en natuurlijk staat Eric Vloeimans ook op het podium.

Wat Vloeimans betreft kan het alleen een ECHT groot feest worden als iedereen die dat wil mee komt spelen met hem op het podium :) Maar… dan moet er nog wel even gerepeteerd worden. Dat doen we op de dag zelf van 10.30 uur tot 12.30 uur in de Podiumzaal in hetzelfde gebouw als het Theater. Iedereen, ongeacht je leeftijd die een blaasinstrument bespeelt en het niveau van een muziekschool A diploma, heeft kan zich hiervoor inschrijven.

Als je mee wil doen stuur dan een mailtje naar Sabina Jansen met je instrument, je leeftijd en je niveau. Deze workshop is gratis maar vergeet niet je kaartje te kopen voor de voorstelling.
Op vertoon van je kaartje krijg je 5 euro korting op het boek. En na afloop staat er een drankje voor je klaar.

Eric Vloeimans is er uiteraard ook nog om je boek te signeren en daar bovenop krijg je ook nog een LeFreque klankbrug promo sample cadeau waardoor je nog beter kunt klinken op jou instrument. Leuker kunnen we het niet maken :) Om te weten wat LeFreque is, klik op deze link

Voor de deelnemers: Voor koffie en thee wordt gezorgd, maar neem wel zelf je eigen lunch mee.

En mocht je niet in de gelegenheid zijn te komen dan is Horn OF Plenty uiteraard vanaf 17 november te bestellen via deze website

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >