Plaatsingsdatum: vrijdag, 12 april 2019


Spinvis met jeugdvoorstelling in theater

Op donderdag 25 april komen Introdans en Spinvis naar Theater De Blauwe Kei met de theatershow Vier Verhalen En Een Dag, een dans- en muziekspektakel vol spanning en sensatie. De familievoorstelling (vanaf 8 jaar) begint om 19.30 uur in de Grote Zaal van Theater De Blauwe Kei op CHV Noordkade.

Met deze voorstelling gaan Spinvis en Introdans een spannend avontuur aan. Vier Verhalen en Een Dag, met muzikanten en twaalf dansers, is een sprookje over toekomst en vrijheid. Een meisje wint een prijs en mag drie wensen doen. Haar eerste wens is om in de toekomst te kunnen kijken. Er ontrollen zich drie werelden die zich steeds verder in de toekomst afspelen. Ze wordt geconfronteerd met de vraag: wat betekent het om de toekomst te kennen? De muziek van Spinvis wordt live uitgevoerd. Een unieke totaalervaring die jong en oud naar een ander universum brengt. 

“Oren en ogen worden flink gekieteld en gestreeld” (De Telegraaf). “Een ongekend sprookjesballet voor jong en oud” (Dans Magazine).

Kaarten voor Introdans & Spinvis kosten € 13,95 (inclusief een drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413-342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur. Meer informatie vindt u op www.blauwekei.nl

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan >