Theater afterparty met Tom Cherry

Op zaterdagavond 1 februari is in de theaterfoyer nog een gezellige afterparty met Tom Cherry. De toegang is gratis. Een eigentijdse Johnny Cash, begaan in covers uit die tijd, eigen werk evenals hedendaagse muziek in een oud jasje. Men waant zich werkelijk in Folsom Prison, of een bar in Texas wanneer Tom Cherry met zijn gitaar voor een publiek zit.

” Hallo, ik ben Tom Cherry. Sinds 2010 ben ik bezig in de muziek business, full-time sinds 2015. Op mijn muzikale reis heb ik op festivals gespeeld zoals: Solar, Down The Rabbit Hole (3x), Vierdaagsefeesten Nijmegen(5 jaar and counting), DÂK Rotterdam and so on, and so on. Momenteel ben ik frontman in twee bands: The Eastway, de andere band draagt mijn naam; Tom Cherry and The Tennessee Three. Sinds jongs af aan ben ik beïnvloed door mannen zoals: Johnny Cash, Waylon Jennings, Dean Martin en Frank Sinatra. Deze namen zitten dan ook steevast in mijn cover-repetoire. Mijn eigen werk komt uit mijn dagelijks leven. Onbenullige dingen zoals die keer dat je moeder je playstation controller kwijt maakte, tot het oude country cliché: je vriendin die vreemd gaat.

Interactie met het publiek vind ik het leukste aan een show; beginnend met een zachte achtergrond ballad en aan het eind staat de zaal mee te schreeuwen met ‘Great Balls of Fire.’ Gebeurt dit niet? Dan heb ik gefaald in mijn ogen. Gelukkig is er dan ook in 7 jaar, van bejaardenhuis tot festival geen optreden geweest waar men niet uit zijn of haar respectievelijke dak ging. U zult zien dat ik geen selectie in provincies, gelegenheden of dagen heb gemaakt. Ik heb op een dinsdag een verjaardag gespeeld, woensdag een uitvaart en donderdag een kroeg in Den Haag. Het is mijn passie, droom en werk. Ik zal dit zo lang als mogelijk doorzetten.